Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2015. 20:23h.

La CUP es posa “data límit”

La formació marca el 18 de juliol com a màxim per decidir sobre la llista sense polítics

La CUP es posa “data límit”

Imatge del nou el secretariat nacional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha celebrat aquest dissabte la seva Assemblea Nacional, al País Valencià. La formació ha posat “data límit” a la decisió sobre la llista sense polítics de cara al proper 27-S.

La CUP manté la decisió “de continuar debatent la hipòtesi d'una llista sense partits que tingui com a objectiu únic comptar vots en favor de la independència i convocar unes noves eleccions constituents”. “L’organització s'ha fixat la pròxima setmana com a data límit per prendre la decisió definitiva sobre aquesta hipòtesi”, afegeixen en un comunicat.

També han acordat participar a les eleccions el proper 27 de setembre sota el nom de CUP-Crida Constituent. La jornada ha tingut lloc a l'espai paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló i hi han participat mig miler de persones.

L'assemblea ha ratificat la proposta organitzativa, l'estructura de gestió i el nom de la candidatura resultant del procés «Per la ruptura». Aquesta candidatura, construïda conjuntament entre múltiples agents polítics neix “amb la voluntat d’anar eixamplant la base social i els suports que rep entre el conjunt de la societat el projecte polític de la Unitat Popular”.

La CUP manté la decisió de continuar debatent la hipòtesi d'una llista sense partits que tingui com a objectiu únic comptar vots en favor de la independència i convocar unes noves eleccions constituents. L'organització s'ha fixat la pròxima setmana com a data límit per prendre la decisió definitiva sobre aquesta hipòtesi.

L'Assemblea Nacional ha escollit també un nou Secretariat Nacional (SN) de l'organització. El nou SN estarà format per 15 persones (4 d'elles repeteixen mandat i s'incorporen 11 persones noves). Les persones que formen part d'aquest nou SN són: Laia Altarriba (233 vots), Neus Montaner (216 vots), Xevi Generó (209 vots), Llorenç Casanova (199 vots), Laura Rafecas (195 vots), Xavier Monge (190 vots), Nora Miralles (178 vots), Isabel Chacón (160 vots), Ester Racobayera (138 vots), Hugo Alvira (133 vots), Guim Pros (129 vots), Roger Castellanos (127 vots), Tomàs Sayes (118 vots), Joel Jové (115 vots), Omar Diatta (84 vots).

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 FANATIC, BARNA, 12/07/2015 - 15:13

A La Cup el 18 de julio les pone nostalgicos porque el abuelo cobraba la paga y siempre les regalaba algo y era cuando en sus casas se vivia bien y ellos estaban en la universidad a que un profe rojo les metia el odio en el cerebro y en el alma pobrecitos estos convertiran cataluña en albania

#5 nedlan, Roses, 12/07/2015 - 13:30

Ostres la CUP cada vegada se sembla mes a un partit convencional...un escenari..foto de rigor....la bandereta darrera...ui ui ui..que les abraçades molen !!!

#4 spanish, Madrid, 12/07/2015 - 10:27

podien desapareixer, en un pais normal aquestes entitats estan prohibides

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 12/07/2015 - 00:29

¡Ojo con el 18 de Julio! Es una fecha peligrosa para hacer una lista sin políticos. Se corre el riesgo de que salga una lista de militares y armarse la gorda. No sería la primera vez.

#2 cavernario, barcelona, 11/07/2015 - 23:41

Hay que ver lo que han interiorizado algunos el franquismo. Elecciones en el Barcelona y fecha límite para la lista, el 18 de julio.