Política · 8 de Setembre de 2017. 13:46h.

La CUP evita agrair la tasca dels Mossos després dels atemptats

La resta de partits expressen el seu "agraïment sincer"

La CUP evita agrair la tasca dels Mossos després dels atemptats

La CUP ha evitat votar a favor de la moció del PPC en agraïment a la tasca dels Mossos d’Esquadra durant el passat mes d’agost. La formació antisistema ha preferit abstenir-se. La resta de partit sí que han votat a favor.

D’aquesta manera, la moció aprovada per Junts pel Sï, , Cs, PSC, CSQP i PPC expressa “l’agraïment sincer i profund de tots els catalans i catalanes als agents del Cos dels Mossos d’Esquadra, així com a la resta d’agents dels cossos i forces de seguretat, per la tasca tan important que desenvolupen per garantir la nostra convivència pacífica i en llibertat”.

En aquest sentit, el Parlament encoratja als membres de tots els cossos policials presents a Catalunya a continuar defensant amb la seva actuació la llibertat, la justícia, la igualtat, la legalitat i la seguretat com a valors essencials de la nostra societat democràtica”.

15 Comentaris

Publicitat
#11 Uno, Una, 08/09/2017 - 18:02

Aquí están siendo coherentes con su ideario y trayectoria. En otros asuntos, no lo son tanto... o sí, pero aún no lo sabemos.

#10 joan, manresa, 08/09/2017 - 17:56

El Casal tancant ya la tertúlia diaria.-----Veure imatges com aquesta ya esta tot dit...,no tenen ni vergonya ni educació..,de fet no cal ni dar-los coba..,anarquisme pur i dur,antisistemas i només esperant la seva oportunitat al carrer...,alguna persona d'aquestes es molt coneguda en un entorn,encare en paguen las consecuencias. ..,millor lluny

#9 patumeiro, Sant Patumet, 08/09/2017 - 16:35

Que pinta y encima sentados en una mesa, como si fuera una banda la q ha entrado en el parlament. Este nivel no nos lo merecemos.

#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 08/09/2017 - 16:16

No me parece mal, ya que van a ser los CUPaires los que presumiblemente se enfrenten a los mossos el 1 de octubre, sería muy hipócrita darse palmaditas.
Y si alguien piensa que los Mossos van a respaldar a la CUP... que lo vuelva a pensar.

#7 Jos, VNG (Democracy is over in South Denmark), 08/09/2017 - 16:10

Deuen pensar que emportar-se per davant a persones que passejen pels carrers és una expressió cultural.