Publicitat
Política · 11 de Juny de 2018. 16:46h.

La CUP exercirà l'acusació popular contra Convergència

En el cas del 3% investigat per l'Audiència Nacional

La CUP exercirà l'acusació popular contra Convergència

Artur Mas i David Fernández, el 9-N

La CUP actuarà com a acusació particular en el cas del 3%, de presumpte finançament irregular de Convergència, que està sent investigat per l'Audiència Nacional, segons ha informat la formació antisistema en un comunicat. L'advocada Montse Vinyets serà la representant de la CUP en les citacions judicials que han començat aquest dilluns a Madrid.

El partit ha explicat que “la voluntat de la CUP és garantir que s’arriba al fons de la investigació i de que es duu a terme un procediment transparent perquè tota la informació arribi als ajuntaments afectats per tal d’analitzar-la i establir patrons de conducta vinculats a aquesta trama de corrupció o d’altres ens els respectius municipis”.

Els anticapitalistes figuren com a acusació particular des del juny de 2017 en el cas que investiga el cas Petrum i el presumpte pagament de comissions a Convergència a canvi d’adjudicacions públiques. Asseguren que CDC haurà de respondre sobre “les donacions que es van fer durant aquest període a fundacions vinculades al partit per part d’empresaris reverteixen en donacions directes al partit per part d’aquestes, sense cap justificació documental”, asseguren.

La formació denuncia que la “corrupció” i el “finançament il·legal” dels partits polítics “és una pràctica sistèmica del règim del 78, i que va estretament lligada a les relacions de poder de les elits i les oligarquies que l’integren”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Niceto, Alcañiz, 11/06/2018 - 21:02

¿ Y que harán con el "chanclas ? porque cuando abrazaba a Mas se le caía la baba.

#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 11/06/2018 - 19:20

El Sandalio es cómplice del 3%, solo hay que ver como babeaba cuando Pujolone se personó en su comisión parlamentaria, solo le faltó tirarse al suelo para hacer de alfombra.

#6 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 11/06/2018 - 19:08

Ya van sentando la cabeza, ahora hasta interactúan con la justicia, poco a poco dejan de ser anti sistema.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/06/2018 - 18:59

Quina foto tan entranyable. Quanta tendresa, quanta bondat expemplificant que es l´unsolpopla.

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 11/06/2018 - 18:54

Buena foto, un "Astuto" con vista de lince achuchando al "Sandalio" luego los perroflautas le atízan una patada en el culo y le sustituyen por el "Pastelero loco". Hace descarrilar a su partido, divide Cataluña, le embargan la casa y ahora le empapelan por el 3%. Lo dicho Arturo, un lice, has hecho un pan como unas hostias...