Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2015. 15:55h.

La CUP expulsa el promotor de la consulta d'Arenys

La formació anticapitalista també expulsa els membres de l'Assemblea del municipi

La CUP expulsa el promotor de la consulta d'Arenys

Josep Manel Ximenis, exalcalde d'Arenys de Munt

La CUP ha expulsat l’impulsor de la consulta d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis i els membres de l'Assemblea de la CUP d'Arenys de Munt mitjançant “una simple comunicació” que, segons denuncien ells, no segueix “el procés establert als Estatuts aprovats a l'Assemblea Nacional de maig del 2014, ni cap altre procediment”.

Els afectats denuncien que “s'han refusat totes les impugnacions contra els acords d'expulsió” i remarquen que l’expulsió ”priva els nostres drets d'Assemblea, òrgan fonamental de la CUP”. En roda de premsa, han explicat que acudiran “als Tribunals de l'Estat espanyol per a sol·licitar que es respectin els nostres drets”.

“S’han vulnerat -diuen- els nostres drets fonamentals a l'associació, a la participació política i a la llibertat d'expressió, en advertir-nos, en la citada comunicació, que no podem utilitzar les sigles, logos i banderes del partit amb el que ens vàrem presentar a les eleccions". 

Finalment, posen de manifest que “la nostra Assemblea ha patit l'intent d'apropiació del nostre compte de correu electrònic i del nostre compte bancari, amb l'intent d'usurpació dels nostres saldos i informació bancaria i la possible usurpació de contactes i informació de correu”.

Ximenis, amb altres exmembres de l'Assamblea de la CUP a Arenys

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#25 Antes perroflauta ... ahora diputat, BCN, 27/11/2015 - 22:09

Al final para defender sus derechos fundamentales que están recogidos en la Constitución Española...recurren a una ley que dicen odiar y quieren destruir.

Independencia es totalitarismo...nos quedaríamos sin esa protección

Perroflautas etarras incoherentes y muy peligrosos

Aturem el separatisme!

#24 SMC, Barcelona, 27/11/2015 - 19:17

Hauríeu d'estar-ne agraïts. Més val ara que més tard. Hi ha grups i sectes als quals no cal pertànyer, si hom vol ser lliure. Vull dir lliure espiritualment, que és la maner de poder ser-ne políticament.

#23 Raixa, Palma, 27/11/2015 - 17:29

Consideració prèvia, en Josep Manel Jiménez i Gil causa baixa voluntària de militant a la CUP el 2012.

L'Assemblea Territorial del Maresme resol el 3 de juny de 2015 aprovar que:

En Josep Manel Ximenis no és representant de la CUP d?Arenys de Munt ni a l?Ajuntament ni en cap altra institució.

#22 Ramon, Badalona, 27/11/2015 - 17:16

acudiran ?als Tribunals de l'Estat espanyol per a sol·licitar que es respectin els nostres drets?....jajajaja Benvinguts al meravellós mon del Circ. Estan vostès a Itaca, provincia de Matrix, antigament coneguda com Catalunya....si no fós pq están destruïnt la societat é sper pixar-se de riure

#21 Joan, Arenys, 27/11/2015 - 12:11

La notícia i l'expulsió vs partició de l'Assemblea ja té uns mesos http://arenysdemunt.cup.cat/noticia/aclariment-sobre-la-representacio-de-la-cup-darenys-de-munt