Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2009. 15:58h.

La CUP fa una crida per a una "votació èpica"

L'organització independentista dóna les gràcies a l'Estat i a la Falange

La CUP fa una crida per a una "votació èpica"

Els representats de les CUP

La CUP del Maresme ha agraït a l'Estat i la Falange que hagin convertit el "joc" del referèndum en una "votació èpica". La Candidatura d'Unitat Popular ha fet un acte a favor de la consulta i ha definit com una "fita històrica" la jornada del pròxim 13 de setembre, quan es preveu celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya que els organitzadors mantenen a Arenys de Munt. La CUP considera que els independentistes ja han guanyat després que grups com la Falange, C's o el mateix estat espanyol s'hagin posicionat contra el referèndum.

L'historiador i membre de la CUP d'Arenys de Munt, Jordi Bilbeny, ha dit que gràcies als detractors de la consulta el que inicialment s'havia plantejat com "un joc de desinhibició mental" es convertirà en una "votació èpica". La CUP també afirma que no té por de la manifestació de la Falange i que farà responsable el Departament d'Interior dels possibles incidents.

La CUP, la Candidatura d'Unitat Popular, ha fet un acte a favor de la consulta on ha denunciat el clima de crispació i l'intent de suspendre la convocatòria d'Arenys de Munt. La CUP ha manifestat que voldria que es convertís en un acte d'expressió democràtica que doni una alternativa a l'autonomisme.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 El noi de la Seba, Mataró, 05/09/2009 - 10:46

Ai la CUP... noiets i noietes amb ganes de menjar-se el món a base de manifes i pegades de cartells... però acabaran com aquell adolescent que descobreix la crua realitat de la vida. Au, CUP Naranja llama fino, CUP cristal llama normal.

#18 Hèctor, Barcelona, 05/09/2009 - 10:46

Tots a Arenys per a donar suport. Potser la independència començarà a Arenys.

#17 Enrique, Madrid, 05/09/2009 - 02:36

endavant !!!!!!!!!!!!!!!!

#16 Jordi, Teià (El Maresme, Catalunya), 05/09/2009 - 02:29

Van caient les màscares: des de la banda catalana s'opte per donar la veu al poble. I des de la banda espanyola (l'aparentment democràtica i la reconegudament feixista) intentent prohibir aquest dret bàsic d'opinar i escollir. Molt gràfic.

#15 Xavier, Sant Sadurni, 05/09/2009 - 01:02

Montesquieu (Barcelona) relájate. Éstos se piensan que la Batalla del Ebro era para conseguir la independencia de Cataluña.

Recuerda que Hitler o Stalin lo primero que hicieron es manipular la historia para tener carnaza que enviar al frente.