Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2015. 19:19h.

La CUP farà una consulta sobre Mas

Els assistents a l'assemblea podran escollir entre 4 opcions

La CUP farà una consulta sobre Mas

Imatge de la darrera assemblea de la CUP

Els assistents a l'assemblea de la CUP del proper 27 de desembre hauran de decidir-se entre 4 possibles opcions en relació a un possible pacte amb Junts pel Sí. Dues de les alternatives contemplen investir Artur Mas i les altres dues proposen no investir-lo (una directa i l'altra indirectament) . Els 'cupaires' hauran d'anar descartant opcions gradualment fins que només quedi una.

 

La proposta A contempla acceptar l'”acord polític”, “el pla de xoc contra l'emergència social i “un procès constituent i democràtic que permeti ampliar les bases del procès”. En aquesta opció, s'acceptaria el Consell de presidència encapçalat per Artur Mas.

 

La opció B es planteja “rebutjar el Consell de presidència encapçalat per Artur Mas i per tant la proposta d'acord polític”. També es proposa “esgotar el termini de negociació per una presidència de consens” i si Junts pel Sí no proposa cap altre candidat “assumir unes noves eleccions”.

 

La proposta C també contempla investir Mas però “rebutjant la proposta d'acord polític de pla de xoc, el procès constituent, la fulla de ruta per la ruptura així com el Consell de presidència”. L'objectiu de la opció és evitar noves eleccions.

 

La darrera opció, la D, planteja l'abstenció dels diputats de la CUP en el pla d'investidura i traslladar a Junts pel Sí la necessitat d'aconseguir el vot a favor d'algun altre grup parlamentari per evitar la convocatòria de noves eleccions.

 

Els assistents també hauran de votar en una altra la valoració (en una escala de 0 a 5) dels pla de xoc, el procès constituent, la fulla de ruta per la desconnexió i l'estabilitat.

Imatge de l'assemblea de la CUP del 29 de novembre

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 arm, figueres, 18/12/2015 - 08:53

pero no ho poden decidir els diputats de la CUp per si mateixos ? a partir d ara per decidir qualsevol cosa s´ha de fer una asamblea?
Estaria bé que ara el de Junts per el si tambe fessin una asamblea a veure si pactan amb la CUp

#13 jordi esplugues, Esplugues, 18/12/2015 - 06:50

I quan podrem votar la resta de catalans que pensem de la Gabriel i el Busqueta ?

#12 ambaixadorCAT, UK , 17/12/2015 - 23:25

Em fa gràcia el lema de la cup : 'governem nos'... Es una ironia molt bona... Ara en serio, deixeu de perdre el temps d'una punyetera vegada, que cal posar fil a l'agulla per fer la dui

#11 nedland, Roses, 17/12/2015 - 23:18

deu n hi do......pur estil chavista....muntem referendums fins i tot per decidir el color dels fanals dels carrers....pero dels temes importanrs ja s encarregara el nucli del partit que el poble ja esta preocupat en quin color pintar els fanals..pura democracia...pallassos !!!

#10 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 22:12

Pero que collons s´ han cregut preguntant a tort i a dret el que li conve als catalans ?
Amb Pujol aixo no pasava.

#10.1 ambaixadorCAT, UK , 17/12/2015 - 23:28

Que no veus que el teu intent de comparació amb certa expressió franquista per intentar desprestigiar l'independentisme resulta patètic? Et creus que has fet una broma intel·ligent? Sento decebra't Peró no és així.