Publicitat

El nom del presumpte autor de bullying a Mireia Boya no se sap deu dies després

La CUP no ha revelat encara el nom de la persona que presumptament feia mobbing a l’exdiputada Mireia Boya, deu dies després que l’exrepresentant de la formació antisistema denunciés públicament haver estat víctima d’“un episodi continuat d’agressió psicológica” per part d’un company de partit.

La portaveu de la CUP a la cambra catalana, Maria Sirvent, ha assegurat a preguntes d’e-notícies que s’ha posat en marxa un “mecanisme col·lectiu” per abordar i resoldre aquesta situació “sempre des d’una perspectiva reparadora i no punitiva”.

Sobre el fet que el partit anticapitalista mantingui en secret l’autor del presumpte mobbing, Sirvent ha declarat que “la qüestió de la confidencialitat és un qüestió que pertany a la dona i nosaltres seguim amb els canals que ens hem dotat com a organització”. “Les mesures que s’hagin d’emprendre respecte aquest cas es prendran en base a les decisions que prengui la comissió nacional feminista”, ha afegit la portaveu de la CUP.

Mireia Boya, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Cau Tv3% , Queralbs, 09/03/2021 - 17:09

Mireia Boyo tirar la piedra esconder la mano. Flaco favor a los acosos de verdad.

#18 pepe, andorra, 10/04/2019 - 13:48

debe tener encantos ocultos q el publico en general desconoce, pq fisicamente, lo q se dice fisicamente, no es q sea una persona muy atractiva, mas bien lo contrario. Asi q dudo mucho, muchisimo, q alguien haya acosado a esta persona desde el punto de vista sexual, otra cosa es q la haya acosado para echarla de donde estaba, q si q me lo creo mas.

#17 una pregunta, Tarragona, 10/04/2019 - 09:04

Perdón, ¿de donde sale toda la gente que forma la CUP ? lo digo porqué no hay ninguno que sea fácil de dibujar.

#16 Mika i Moto, La Mina, 10/04/2019 - 03:23

Antonio Baños, Gabriela Serra. Isabel Vallet, David Fernández, Quim Arrufat, Carles Riera ..... quien mas hay/habia en la direccion de la Cup.

#15 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 10/04/2019 - 02:53

Esta hiperventilada si no lo aclara rapido, es un fake. Tira la piedra y esconde la mano.
Casca y barrunta .....porque ahora no cobra por decir burradas .... y ya no sale en tv.
No ha trabajado en la vida .... eso si que es presión psicológica hacia los demas.