Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2014. 21:00h.

La CUP i la JSC se solidaritzen amb Palestina

Condemnen els bombardejos d’Israel sobre Gaza

La CUP i la JSC se solidaritzen amb Palestina

Fernández, aquest divendres al Parlament

La CUP i la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) han denunciat els bombardejos d’Israel sobre Gaza. La JSC lamenta els atacs “sobre la població civil duts a terme per part de l’exèrcit d’Israel durant les darreres 48 hores, deixant més de 100 morts, entre ells una vintena de nens i nenes”.
 
“Aquests atacs són perpetrats amb total impunitat per part del govern israelià, sense que la comunitat internacional alci la veu contra la destrucció d'habitatges, infraestructures i vides humanes, i només fan que perllongar l’espiral de violència que viu la regió des de fa més de 60 anys”, afegeixen en un comunicat.
 
Arantxa Calvera, viceprimera secretària de la JSC, ha assegurat que “des de la JSC, volem expressar la nostra més enèrgica protesta davant d’un país que ocupa militarment i il·legal al poble palestí, imposant regularment bombardejos sobre la població civil de Gaza”.

Per la seva banda, el diputat de la CUP, David Fernández, ha dit al Parlament aquest divendres que “excepcionalment i amb caràcter d’urgència, ara fa quaranta-vuit hores, iniciàvem la nostra intervenció fent un recordatori per Palestina. Malauradament, quaranta-vuit hores després, hem de dir que la situació no ha fet res més que empitjorar, no tenim cap altra opció moral i ètica que no tornar-ho a recordar, sobretot, quan a la darrera espiral de violència han mort avui més de cent persones, tres israelians i cent no-ciutadans palestins”.

“Ens és obligatori també, òbviament, aquesta espiral de violència darrere dècades d’ocupació, de segregació i d’apartheid, i quan parlo d’«apartheid» voldria recordar aquí les paraules del Premi Internacional Catalunya 2014, Desmond Tutu; una llàstima que aquells  que li van atorgar el premi, ahir no fossin capaços de veure l’horror de la guerra i de la violència”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Enric, Barcelona, 13/07/2014 - 20:17

Exepte el Fernandez ( profundament antisemita!) els de la CUP que estimen Palestina volen que desapareixi Hamas. Si, s'està atacant Hamas. Sense Hamas, la Pau entre Israel i Palestina estarà més aprop. Bé, els de ICV segueixen encara els missatges del Comiterm Rus de fa vint anys.

#18 D Pelayo, Barcelona, 13/07/2014 - 15:21

Haber si me lo explica la CUP por que me estoy perdiendo. Hace un par de dias se mosquean junto con ERC de que J.M. Villegas los comparen con Goebbels, y ahora hacen gala de un desmesurado antisemitismo, impidiendo que Israel se defienda. No sé pero tienen un tufillo "rarito" estos tios

#16 Marielas, Vilablareitx, 13/07/2014 - 14:09

Pues mira, en eso la CUP está de acuerdo con mi malaguita. Ël también está en contra de los judíos y yo también, claro.

#16.1 Baronía, Salt, 13/07/2014 - 18:25

I el guardia urbà ?

#16.2 mm, Gironés, 14/07/2014 - 21:46

Ja t´ho explicarán lo del malaguita... bé a tú no, hahahahaha...

#15 Fashion al límite, Ger-Undar (Girona), 13/07/2014 - 13:19

Sisplau, desitjaría que algú m'informés del nom de la sastrería habitual de la CUP,. no pas per res, és que cada dia son més elegants aquests nois.

#13 joanr, canet, 13/07/2014 - 12:41

Aquest senyor del cartellet que amenaça amb sandàlies no té vergonya. Alguna cosa a dir de la massacre del règim criminal de Síria? I de tantes altres massacres? Només es fixen en el que fan els israelians. Una petita nació rodejada d'enemics que volen destruir-la.