Política · 14 de Juliol de 2017. 14:11h.

La CUP insta ara a "posar ordre en els ajuntaments”

“Els que tinguin dubtes que s’apartin”

La CUP insta ara a "posar ordre en els ajuntaments”

La portaveu del secretariat de la CUP, Núria Gibert, en roda de premsa al Parlament amb els diputats de la formació, ha instat al president Puigdemtont a fer amb els ajuntaments el que ha fet amb el Govern. Gibert ha reclamat “posar ordre als ajuntaments i estructures territorials: qui tingui dubtes que s’aparti”.

En la seva opinió el referèndum anunciat per a l’1 d’octubre “ha de dirimir el conflicte polític” entre Catalunya i Espanya mentre que la remodelació de Govern ha confirmat “els nostres dubtes anteriors”. La dirigent de la CUP ha reiterat també que, gràcies a la mobilització popular, “l’Estat no podrà resistir l’embat del poble català”.

24 Comentaris

Publicitat
#25 pepe.----, andorra, 17/07/2017 - 14:28

con sus amenazas, estos batasunos disfrazados de comunistas, ricos, por cierto, lo único q consiguen es q cada vez q abren la boca, haya menos separatas. El pueblo catalán dicen los pijoprogres hijos de papa. ¿ya le han puesto una multa a la concejal q fumaba dentro de un espacio publico? Seguro q no. Ellos son muy orwellianos....

#24 Pepon, Bcn, 15/07/2017 - 22:50

Claro que sí guapi

#22 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 15/07/2017 - 00:00

No podreu negar que abans que l´Arturu s´inventes aixo de la independencia pero sobre tot, i molt sobre tot, de la presentacio en societat d´aquests exotics sandalistes de terra endins la vida era molt avorrida.

A que no savieu que gent aixi existia a Catalunya ?

Els trobarem a faltar.

#21 Almeja Vieja, Sant Cugat, 14/07/2017 - 22:25

Esta señora de las CUP es la que se ha subido el sueldo como portavoz de su grupo municipal para cotizar a la Seguridad Social Española. No vaya ser que , cuando se quede fuera en las próximas elecciones, no cobre el paro. ¡Credibilidad a tope!
La otra señora, al alcaldesa del partido de los Pujol, los andorranos, es la que se lo ha subido.

#20 Decebut, bcn, 14/07/2017 - 20:21

Doncs em sembla que els alcaldes dels ajuntaments han estat escollits pels veïns, no pas per aquesta senyora.