Publicitat
Política · 3 de Març de 2017. 08:44h.

La CUP insta la Mesa del Parlament a denunciar Camacho

La formació anticapitalista creu que “hauria faltat a la veritat” durant una comissió d’investigació

La CUP insta la Mesa del Parlament a denunciar Camacho

Alícia Sànchez Camacho, durant la compareixença, en una foto d'arxiu

La CUP-Crida Constituent ha demanat a la Mesa del Parlament de Catalunya que remeti una denúncia contra Alícia Sànchez Camacho per “haver faltat a la veritat en la seva compareixença en la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscals i la Pràctiques de Corrupció Política el dia 10 d’abril del 2015”.

La formació anticapitalista recorda que “en les darreres setmanes diferents mitjans de comunicació han estat informant sobre el contingut i les circumstàncies en què realment es va produir la conversa entre la Sra. Alícia Sánchez Camacho, actual diputada del Congrés dels Diputats espanyol i membre de la seva mesa, i la Sra. Victoria Álvarez l’any 2010 al restaurant la Camarga de Barcelona”

“Tal com posen de manifest diferents mitjans de comunicació -afegeix- resulta evident segons aquests documents d’àudio que la Sra. Alícia Sánchez Camacho hauria faltat a la veritat en la seva compareixença”.

Finalment, recorda que l’article 502 del Codi Penal estableix que “aquell que falti a la veritat en el marc d’una comissió d’investigació parlamentària comet un delicte que pot comportar pena de presó de sis mesos a un any o multa”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe.----, andorra, 03/03/2017 - 13:41

la lastima es q los pijoprogres subvencionados de la CUP no hagan lo mismo con todos los q han mentido o crean q han mentido en la sede del parlamento autonomico. Al menos haran algo y se ganaran el sueldo, pq lo q es hacer leyes y q estas sean ventajosas para las personas q no son casta politica, eso se

#1 JUANICO, Barcelona, 03/03/2017 - 09:15

Per a un polític, sembla que mentir al Parlament és el més normal del món.

Que els hi quedi ben claret !!!