Publicitat
Política · 12 de Maig de 2021. 10:02h.

La CUP intenta fer de mitjancer amb JxCat

Proposa "quatre grans acords" per desbloquejar les negociacions

La CUP intenta fer de mitjancer amb JxCat

La líder del grup parlamentari de la CUP i Guanyem, Dolors Sabater, ha anunciat que ha convocat aquest migdia una reunió amb ERC i JxCat per desencallar les negociacions d'investidura i de govern i evitar així una repetició de les eleccions.

Sabater ha explicat en un fil de Twitter que volen "desencallar la situació a partir de quatre grans acords": "donar una resposta a la crisi social i econòmica", "construir un mur de defensa dels drets que no caben en el marc de l'Estat", "convocar ja reunió per Acord Nacional per l'Autodeterminació més enllà de partits polítics, amb majoria social favorable" i "situar el debat estratègic independentista fora del marc del pacte de govern alliberant-lo de les tensions del dia a dia i de la disputa tacticista".

La diputada anticapitalista creu que "amb repressió brutal de l'Estat i retallada drets i llibertats, i crisi sanitària, econòmica i social, repetir eleccions seria una irresponsabilitat que el país no ens podem permetre". "Hem de fer valer la majoria independentista i defensar la sobirania col·lectiva", ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 C, Vilassar de Mar, 13/05/2021 - 09:17

Ara sí que la República està a tocar.

#12 Menys conya, Chez Titole, 12/05/2021 - 14:35

Nova versió de Starsky & Hutch amb un tratjo d'Adolfo Domingoz (amb un sol n'han fet dos a base de tisores i fil).

#11 Marcial Heredia, A que te bufo, 12/05/2021 - 14:10

Aquí falta un mediador! abran paso señores, eso lo arreglamos nosotras con la punta de la pipa. Las cuperas entran en la reunión con el ímpetu normal de un sábado noche en el after. Tras varias horas sus caras reflejan la derrota, la habitual de cada sábado cuando salen sin pillar.

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 12/05/2021 - 13:29

A este pais lo han metido de lleno en un sainete de tercera division con actores de tercera, mediocres a mas no poder, un director de obra que no tiene ni pajorera idea y unos guionistas de pena, vamos directos al descalabro total, a toda maquina directos al precipicio y sin frenos.

#9 Vaya xafarrantxo , Barcelona, 12/05/2021 - 12:35

Catalunya va a la deriva, sense timó, sense mapa ni GPS, i si les cupaires o les comunes han de fer de mitjanceres, Catalunya està ja del tot catatònica