Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2016. 11:48h.

La CUP ja exigeix “l’avançament del referèndum"

"No estem disposades a veure com cauen les condemnes o com segueixen les detencions”

La CUP ja exigeix “l’avançament del referèndum"

Gabriel, davant l'AN

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, en una entrevista a Europa Press, considera que “hi ha motius suficients com per constatar que l'Estat no té voluntat d'obrir una taula de diàleg i que, per tant, nosaltres veiem més que justificat l'avançament de la data del referèndum”.

"A més judicialització, avançament del referèndum”, sentencia en aquest sentit. "No creiem que el país hagi de veure a través de les notícies la condemna o les possibles inhabilitacions de càrrecs públics i de persones que han tingut responsabilitats en algun moment”, assenyala.

Gabriel afirma que “els mecanismes ja hi són, la logística ha de poder estar garantida i tenim tot allò que es necessita: Un Govern i un amplíssim suport polític i social. No es necessita res més. Determinació i compromís públic". "No estem disposades a veure com cauen les condemnes o com segueixen les detencions que no sabem fins on poden arribar”, conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Cat Show, Vic , 28/12/2016 - 22:37

Una bona data seria per San Joan. La nit de San Joan es un bon dia de reflexio. El vot de la teva vida, despres no cal votar mes.

#19 Patiments extrems, Madriz, 28/12/2016 - 21:59

Desprès de deixar ben alt el pavelló independentista català a la capital dels veíns, els nostres representants posen per la posteritat amb la satisfacció del deure acomplert, llurs semblants pero acusen el patiment i la rauxa dels fets succeïts. Amunt herois de la pàtria!!!

#18 Pretty faces, Madrit, 28/12/2016 - 18:16

I aquests tres com és que els han deixat circular per la capital amb caretes?.

#17 sid, bcn, 28/12/2016 - 15:56

la cara d'aquests tres no es sembla a la cara q debia tenir el meu avi quan el meu pare era a presó per antifranquista ni la de la meva avia quan el meu avi era a presó després de perdre la guerra, és la cara de tres demagogs que estàn encantats de anar a la AN pq saben q no pasrà res i els hi ser

#16 Pepon, Bcn, 28/12/2016 - 15:52

En cuanto el David recupere el peso con el que se dio a conocer procederemos con el referéndum. Hasta el Sisa se ríe de estos cretinos...