Publicitat
Política · 15 de Maig de 2018. 18:27h.

La CUP ja treu "targeta vermella"

Els anticapitalistes critiquen la crida al diàleg de Torra

La CUP ja treu "targeta vermella"

El diputat de la CUP Vidal Aragonès

El diputat de la CUP Vidal Aragonès ha rebutjat la crida al diàleg de Torra durant la roda de premsa que ha dut a terme conjuntament amb Carles Puigdemont des de Berlín. "Des de la CUP, ahir se'ns emplaçava per part del president electe, Quim Torra, que traguéssim targeta vermella, i nosaltres venim després de la primera roda de premsa de Torra i Puigdemont per treure targeta vermella i aixecar bandera vermella" ha afirmat Aragonès.

"El primer objectiu per la CUP no és el diàleg amb l'Estat espanyol, el primer és l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya i crèiem que aquest també era l'objectiu del nou Govern" ha lamentat. 

El diputat anticapitalista ha criticat que "s'hagi manifestat tres vegades que el principal objectiu és el diàleg amb l'Estat. Pel futur Govern el principal objectiu hauria de ser l'exercici del dret a l'autodeterminació".

Vidal Aragonès ha posat en relleu que l'Estat no respecta el dret a l'autodeterminació. "Caldrà dialogar amb l'Estat espanyol, però és aquest estat qui el nega, que estiguin disposats a parlar no vol dir que respectin el dret a l'autodeterminació i això és una primera renúncia del president investit".

"No es tracta de posar la pilota a la teulada de l'Estat espanyol amb aquesta crida al diàleg, sinó d'exercir nosaltres mateixos el dret a l'autodeterminació", ha explicat. Vidal Aragonès ha denunciat que "a dia d'avui no sabem si el nou govern vol gestionar una autonomia o construir una República".

Aragonès ha afirmat que la roda de premsa que han fet conjuntament Torra i Puigdemont "és una renúncia" per part de Torra al mandat de l'1-O. 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#26 Sergi , Barcelona, 16/05/2018 - 13:50

CUP: Proces II parte, ellos exigen, ellos ordenan, ellos mandan, eso si desde fuera, sin ostentar cargo alguno, los que iran a la carcel seran los otros. Menudo cancer terminal es la CUP.

#25 Agustin, Barcelona, 16/05/2018 - 13:14

Tontos, que sois unos tontos... ya os la han vuelto a pegar.

#23 Rasca, castelldefels , 16/05/2018 - 10:04

Vidal Aragonés este friki esta entero ? tiene pinta de que le faltan un par de hervores....

#22 arm, figueres, 16/05/2018 - 08:50

aragones, segons tu la gent vol la confrontació, perque si es així nomes vareu treure 4 diputats?

#19 Laughter, L'H-España, 15/05/2018 - 22:13

Demasiado rigurosa la tarjeta roja. La falta de Torra era merecedora de amarilla, total sólo ha insultado a los contrarios. Es que son muy radicales sacando tarjetas estos de la CUP

#19.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/05/2018 - 07:35

De hecho sorprende que por haber insultado al contrario no le hayan dado el premio al fair-play.