Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 16:47h.

La CUP justifica els aldarulls de Ciutat Vella

Quim Arrufat hi veu "un esclat social", però no condemna els fets

La CUP justifica els aldarulls de Ciutat Vella

Imatge dels aldarulls

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha justificat els aldarulls de divendres passat a Ciutat Vella, després de la manifestació en suport al barri de Burgos del Gamonal.

Arrufat, en roda de premsa al Parlament, ha assegurat a pregunta d'e-notícies que "condemnem organitzacions o partits però no condemnem gent que es manifesta".

"Ens preocupa molt el malestar que aldarulls com els de l'altre dia mostren, ens temem escenes pitjors perquè el malestar està creixent", ha afegit el diputat.

"És un esclat social i ens preocupa", ha insistit abans de dir que "hi ha una situació de misèria absoluta i pot esclatar més". El diputat ha explicat també que "és una qüestió d'esclat social: reduir-ho a ordre públic em sembla reduccionista". "Estem permanentment denunciant qui són els culpables", ha sentenciat.

Arrufat, durant la roda de premsa

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Pere, Comarca Garraf, 22/01/2014 - 15:42

Lo que és va destrossar, esta pagat o pagant-se amb esforç, te propietaris i ha de esser condemnable. Vostès son Polítics , per tant i de moment, defensors de la propietat privada i l`interès públic, encara que la gent que és manifesti, no militin amb pagament de quota en un Partit Polític.

#23 DaniD, Barcelona (Tabarnia), 22/01/2014 - 14:38

Per alguna cosa David Fernandez de la CUP li va dir a la cara a Rodrigo Rato: "Nos vemos en el infierno"

Tabarnia aposta pel progrès, la riquesa i la convivència pacífica, mentre els catalanistes volen incendiar enfrontaments, odis i falsetats.

Dret d'autodeterminació: Tabarnia is not Catalonia.

#22 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 22/01/2014 - 09:52

El vandalisme mai no es pot justificar. N´hi ha que ho estem passant molt malament, més del que sembla i en canvi no se´ns acut d´anar trencar res. Al contrari, intentant aixencant-nos cada dia a veure què podem fer. No anant contra els altres sinó a favor de les nostres possibilitats.

#21 pep, manresa, 22/01/2014 - 02:40

Nani Roma, Marc Coma, Jordi Viladoms, Laia Sanz, Joan Barreda, el Dakar l'han guanyat cinc catalans i e-notícies sense enterar-se'n, serà perquè han estat rebuts amb estelades?

#20 carlitus, barcelona, 21/01/2014 - 23:38

Total, quina diferència hi ha entre amenaçar amb una cadira al carrer o amb una sandalia al Parlament..