Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2018. 17:06h.

La CUP justifica les pintades al PSC

Natàlia Sànchez afirma que “es poden dur a terme, no tenim molt a comentar”

La CUP justifica les pintades al PSC

Pintades al domicili de Salvador Illa

La CUP ha justificat les pintades al domicili del secretari d’organització del PSC, Savaldor Illa, al considerar que pertany a una de les formacions que “persegueixen drets fonamentals”. “No tenim molt a comentar en aquest sentit”, ha assegurat la diputada del partit antisistema, Natàlia Sànchez, en una roda de premsa al Parlament.

“Estem en un context en què a vegades les pintades o la denuncia a representants de partits polítics que persegueixen els drets fonamentals, el dret a participació, es poden dur a terme, no tenim molt a comentar en aquest sentit”, ha argumentat la representant de la CUP.

Salvador Illa va denunciat aquest dilluns a twitter un seguit de pintades al seu domicili, signades pels CDR, on es podien llegir “PSC = 155. Ni oblit ni perdó" i “CDR: ni passives ni terroristes, empoderades”; així com una estelada i diversos llaços grocs.

D’altra banda, la CUP ha celebrat que la Mesa del Parlament hagi acceptat la delegació de vot del diputat d’ERC, Toni Comín, perquè “volem que es garanteixi la sobirania del poble de Catalunya i també dels drets dels diputats”. Respecte la reforma de la llei de Presidència per permetre una investidura a distància de Carles Puigdemont, Sànchez ha mostrat el seu suport a “qualsevol via i acció que siguin adequada per garantir la sobirania del Parlament”.

Finalment, la formació antisistema ha acusat el PDECAT de “liderar amb la tríada del 155 i el PNB” -en al·lusió al PP, PSOE i Ciutadans- la reforma de la llei d’enjudiciament civil per agilitzar els desnonaments. “Ens preguntem si és amb aquestes polítiques que pretenen eixamplar la base del republicanisme”, ha manifestat Sànchez.

50529-sanchez.jpg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 24/04/2018 - 22:24

Pero si porten mesos avisant.ho, nomes estan fent efectiu el seu reiteradament anunciat projecte

Nomes podra fer us dels drets civils i dels espais publics qui ells arbitrariament decideixin i amb la seva aprobacio.

El primer pas sempre pasa per la intimidacio i la mort la mort civil. Esta prou clar

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/04/2018 - 19:16

A lo que nos enfrentamos:

https://cronicaglobal.elespanol.com/pensamiento/fascismo-cataluna_136229_102.html

#12 RASCA, Castelldefels , 24/04/2018 - 18:58

A Natàlia Sànchez se le olvido decir que todo aquel que no piense como nosotros le sera de obligado cumplimiento llevar una estrella .....

#11 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 24/04/2018 - 18:47

¿Dónde vives, Sánchez? Quiero ejercer mi libertad de opinión sobre la fachada de tu casa.

#10 Luigi., Barcino, 24/04/2018 - 18:32

Estos indocumentados, no saben que si hay "barra libre" ellos son los que más van a perder.