Publicitat
Política · 17 de Març de 2016. 09:21h.

La CUP li diu “rata” a Anglada

El líder ‘ultra’ crea una agrupació local del Front Identitari Català a Manresa

La CUP li diu “rata” a Anglada

Anglada, durant la visita

La visita de Josep Anglada a Manresa per “articular definitivament” el seu nou partit, Front Identitari Català, a la comarca del Bages, ha provocat que la CUP de la localitat, en una piulada, li hagi recordat que “Manresa és ciutat antifeixista. Antifeixistes sempre!”.

També el regidor de la formació antisistema,  Jordi Garcés, ha assegurat que “hem buscat per totes les clavegueres de la ciutat però no hem trobat la rata del Josep Anglada”, mentre que la regidora Gemma Tomàs li ha dit que “no ets benvingut”.

Anglada ha manifestat que “aquestes amenaces per part d’aquets col·lectius radicals d’ultraesquerra i antisistema, no impediran que el FNIC segueixi fent campanya a tots els municipis de Catalunya”, i ha afegit que “mentre uns utilitzant la violència per obtenir els seus objectius polítics i intentar imposar les seves propostes totalitàries, nosaltres apostem per la democràcia i el diàleg”. 

El regidor s’ha desplaçat a Manresa “per tal de posar en marxa el nou partit identitari a la comarca del Bages”. En la reunió que hi ha assistit una dotzena de persones “s’han compromès a implantar el FNIC a tota la comarca”. Tots els presents han coincidit en “la necessitat d’ocupar l’espai buit deixat per Plataforma per Catalunya després de l’enfonsament d’aquest partit en les pesades eleccions municipals”.

“Recuperar l’espai identitari i tornar a tenir representació en alguns dels consistoris del Bages, és l’objectiu que ens marquem des d’aquest moment”, han afirmat els presents a la reunió. Entre els assistents cal destacar la presència del cantant de cobles, Julio Madrid, que tot i ser natural d'Almagro (Ciutat Reial), fa més de 30 anys que viu a Manresa.

Piulada de Jordi Garcés

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Ricard M., Sant Feliu de Codines, 18/03/2016 - 12:45

Sempre t'emmascararà una paella bruta...

#20 Pepu P, El Masnou, 17/03/2016 - 21:58

Aqui va l'anglada, de moment, a la catalunya profunda, reserva d'essencies primigenies. Es i serà el nostre LePen. Es la nova politica, a la dreta ultra. En un pais desdibuixat pel marc independent, insultar l'anglada es regalar-li vots. La cup llepa mes el faristol veneçolà. Els extrems es toquen.

#19 Galba, Bcn, 17/03/2016 - 21:51

Rata, pero de bon rotllo. Aixo es la revolucio dels somriures, a Catalunya tot va be, això es una bassa de oli, hi ha respecta i consideracio envers tothom. Per això la independencia te un recolçament impresionant, Per aixo el mon ens mira amb admiracio (i si no us ho creieu pregunteu-li al Romeva

#18 cucafera, Barcelona, 17/03/2016 - 17:08

I a mi que dir-li rata a aquesta cosa em sembla quasi un elogi. És considerar un animal a un vomit amb potes.

#17 Riqui, Barcelona, 17/03/2016 - 17:08

Jo sóc independentista i de dretes amb molt d'urgull. Sembla que estigui mal vist ser de dretes quan és l'extrema esquerra la que vol retallar les llibertats més elementals.