Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 09:32h.

La CUP marca distàncies amb ICV

David Fernández: "no tenim ningú que porti 20 anys de diputat"

El diputat de la CUP, David Fernàndez, en una entrevista a 'Els Matins' de TV3, ha volgut remarcar les diferències entre la seva formació i ICV, atès que constitueixen "cultures polítiques diferents". Fernàndez, en primer lloc, ha recordat que "a la CUP no tenim cap càrrec electe que porti 20 anys de diputat".

De la mateixa manera, ha qüestionat l'autoritat moral dels ecosocialistes a l'hora d'oposar-se a les retallades, quan aquestes "les va començar el tripartit". També ha criticat que "està molt bé demanar que es prohibeixin les pilotes de goma. Però jo li he demanat al Joan Saura fa cinc anys que les prohibís".

"El que no es pot fer és aquella dita llatinoamericana perversa que diu que el poder és com un violí: s'agafa amb l'esquerra i es toca amb la dreta", ha afegit, a més de sentenciar que "nosaltres aquesta cultura no la compartim".

D'altra banda, ha lamentat que "Xavier Crespo va mentir obertament i ningú ho diu. Allà on la màfia rusa ha edificat no hi ha un equipament públic, com assegura Crespo, sinó un Mercadona i un pàrquing gestionat per Mercadona".

"També va mentir Crespo quan va dir que l'amnistia de 133.000 euros destinada a l'empresari rus va ser votada per tots els grups municipals menys un. Només CiU i PP van votar aquesta amnistia", ha afegit.


Fernández
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#24 angel, cataluÑa no es ecspaÑa, 31/01/2013 - 00:01

Aaaaaaaaaaaaah
CUPP es de dreta?
CUPP no saben lo que volen, son penossos

#23 Mikel, Girona, 29/01/2013 - 22:26

Veo David Fernandez que estas muy manipulado, je je je. Mira acabo de leer un libro que me ha llamado mucho la atención: "La manipulación de los indignados" Curioso verdad? Seria interesante que leyeras un poco.

#22 xavier, sabadell, 29/01/2013 - 20:31

Al pas que aneu, ni a 4 anys arrivareu al parlament, a les properes eleccions tornareu a ser extraperles.

#21 Paco, Barcelona, 29/01/2013 - 17:40

Apaga y vetea pijotear a otra parte. Gente como vosotros soy letales para los que hablemos castellano o catalán queremos la independencia para vivir como los europeos. Ya la cagásteis bastante no votando la Declaración. Esta claro que el pez no puede vivir fuera del agua.

#20 Takolo3, Donostia, 29/01/2013 - 16:17

Y cual es su modelo de pais ?

Corea del Norte ?

Venezuela ?

Iran ?

Que horror.