Publicitat

En solidaritat amb els CDR detinguts

Els diputats de la CUP han abandonat l'hemicicle després que el president del Parlament, Roger Torrent, no hagi acceptat suspendre les votacions de les propostes de resolució, tal com reclamava el portaveu dels antisistema, Carles Riera, després de conèixer-se la presó provisional per als set CDR detinguts.

El diputat de la CUP, Carles Riera, ha demanat la paraula al president del Parlament Roger Torrent. "En breus moments coneixerem la confirmació oficial que ja tindrem setze presos i preses polítiques, hi haurà decisions judicials" ha afirmat Riera, just abans de ser tallat per Torrent.

"Senyor Riera, li demano que em digui per què em demana la paraula" ha dit el president del Parlament. Riera ha insistit i ha tornat a ser interromput per Torrent: "Digui'm per què em demana la paraula senyor Riera".

"Li demano la paraula perquè considerem que aquest fet requereix una resposta, i per tant li sol·licito una suspensió temporal del ple i una convocatòria urgent de la junta de portaveus per acordar una resposta institucional. Des de la CUP no podem normalitzar la situació de repressió" ha afirmat Riera. 

Torrent s'ha negat a suspendre el ple i han continuat les votacions, fet que ha provocat que els diputats de la CUP abandonessin l'hemicicle.

Diputats de la CUP abandonen el Parlament (foto: Job Vermeulen)
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi Sergio, Barcelona, 27/09/2019 - 12:57

La CUP, los CDR, los violentos, los golpistas, etc son todos lo mismo, no hay diferencias, cada uno haciendo su papel en el sainete,

#8 Coque, El Centro de Tabarnia, 27/09/2019 - 10:38

"La CUP se marcha"...aunque no tendremos la suerte de que no vuelvan

#7 Fierecita, mongat, 27/09/2019 - 08:42

Tranquil Riera tranquil. Todavía hay celdas libre esperándo inquilinos. No te quepa duda que la cifra de políticos en el trullo no ha hecho mas que empezar.
¿tienes ya el billete listo para pirártelas?

#6 Robertwalser74, Barcelona, 26/09/2019 - 23:12

No s'oblidin de tancar la porta....

#5 Cris, Barcelona , 26/09/2019 - 21:59

Un partido que tiene tan pocos votantes, hace ruido para que se fijen en ellos