Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2015. 19:22h.

La CUP nega que un dels seus diputats sigui el promotor del manifest

Davant algunes informacions que apuntaven a Josep Maria Busqueta

La CUP nega que un dels seus diputats sigui el promotor del manifest

Grup parlamentari de la CUP

La CUP ha negat que el seu diputat, Josep Maria Busqueta, sigui l'impulsor del manifest que 140 personalitats de l'esquerra radical han signat per demanar a la formació que no faci president Artur Mas.

 

Mitjançant un comunicat, la CUP assegura que el manifest “Per un Gir a l'Esquerra” “és una iniciativa de gent vinculada amb els moviments socials i lluites existents arreu del territori” i reconeix “que era coneguda i havia estat compartida al SN i al Grup Parlamentari”.

 

La CUP ha negat les informacions aparegudes avui sobre l'autoria del text i diu que aquestes s'emmarquen en “el moment actual en un intent de pressionar la CUP-CC i fer-la hostatge de tensions que sovint responen a interessos alien”.

 

El manifest diu que "el gir necessari cap a l'esquerra que viu avui la societat catalana també esdevingui evident en la presidència de la Generalitat amb la investidura d'un president que reflecteixi aquesta voluntat de canvi”. Entre els signants hi ha  els fundadors de Procés Constituent,Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, i també càrrecs electes de la CUP com el primer tinent d'alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Pere, Barcelona, 29/11/2015 - 18:43

Aixo es el que pasa quan confies en encalutxats que ocupen i cremen contenidors. Cupp ppatetics

#2 joan, manresa, 29/11/2015 - 11:37

tinu.)i are només faltaría que tembe vosaltres la CUP,el vulgesiu tenir ben agafat per "els picarols.."No es merex el Sr.Mas,el Nostre President en funcions ,tantes humiliacions.Prou ya.Anem a novas eleccions i que peti com vulgui.No volem veure més el Nostre President humiliat per "Tutom".PROU

#1 somalilandiano, barcelona, 29/11/2015 - 00:02

A l'Antoniu algunos le quieren dar unos baños de coherencia.

#1.1 joan, manresa, 29/11/2015 - 11:33

Estem de Fira!!!,pro fot fred,;espererem que sorti el sol per passejar i mentres, obrirem la" Nostra tertulieta del Casal, desde Morolandina.--".. Srs de la CUP...,seguexin axis,els fem un preg,no investeixin al Sr.Mas,per favor...,Ya está prou agafat per els "picarols per el Govern d'Espanya(con