Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2018. 17:32h.

La CUP no desobeeix

Mireia Boya anirà a declarar davant el Suprem

La CUP no desobeeix

Mireia Boya

L’exdiputada de la CUP, Mireia Boya, declararà aquest dimecres davant el Tribunal Suprem, després que Pablo Llarena l’hagi inclòs com a imputada en la causa judicial contra el procés sobiranista. Boya ha assegurat que no acatarà la Constitució perquè “hem vist que no serveix de res abjurar de la ideologia”.

“Ha quedat demostrat que renunciar a les idees no serveix de res, i tinc assumits els riscos”, ha manifestat l’exdiputada de la formació anticapitalista, qui ha qualificat de “literatura” l’informe de la Guàrdia Civil en el qual es basa la seva imputació.

Boya ha afirmat que “vam fer un referèndum i el vam guanyar” i ha defensat que “no va cometre cap delicte, perquè no és cap delicte defensar els compromisos electorals”. “Em vaig presentar a unes eleccions amb un programa electoral, molt clar, construir una república, i va tenir prou suports”, ha reblat l’exdiputada.

Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Jose Antonio, Sant Cugat, 13/02/2018 - 23:44

Segur que en quant siguis davant del magistrat t’entra el canguelo i comemces a renegar de tot i de tots, com han fet tots els que han anat avans que tu. No crec que tinguis el que s’ha de tenir per plantar cara doncs aquella nit pots dormir en un llit masa dur a Estremera amb el home de pau i amor.

#20 Marcel-li, Barcelona, 13/02/2018 - 11:32

De moment i en previsió aquesta ja ha venut (o ha fet veure que el venia) l'hotelet que tenia, per salvar els mobles en cas de multa... Aquesta era la de la paella del 21D que se la va menjar sola i n'hi va sobrar perque els resultats els van reduir a la meitat...moltes paraules per enganyar als seguidors pero tot fum, tot bajanades com son ells.

#19 Pepón, Bcn, 13/02/2018 - 09:28

La declaración de esta mujer puede acabar de hundir a los inculpados. No estamos ante un delito individual, por lo tanto su confesión afectará a todos los demás encausados que hasta ahora no han hecho más que renegar de sí mismos y de sus actos. Adelante Boya, danos el gustazo

#18 Arrimades presidenta !!!, Barcelona, 13/02/2018 - 09:20

No te olvides de ponerte pañales valentona... Aquí sois muy valientes y ante el juez se os suelta el esfínter.

#17 zeppelin74, BCN , 13/02/2018 - 07:58

Pijos disfrasats de revolucionaris