Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2013. 17:05h.

La CUP no fa autocrítica

La formació referma les crítiques a Rato

La CUP no fa autocrítica

Rato, durant la seva intervenció al Parlament

El diputat de la CUP Quim Arrufat ha evitat fer autocrítica després que, ahir, el també parlamentari d'aquesta formació David Fernàndez li digués "gàngster" a l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, durant una compareixença parlamentària. La CUP ha rebut crítiques, incloses les del portaveu del Govern, Francesc Homs.

Arrufat ha manifestat que "hi ha gent que es preocupa molt en les formes", però ha recordat que "hi ha hagut 500.000 execucions hipotecàries" i que "el sistema de caixes estava devastat".

En la seva opinió, la gestió de bancs i caixes -inclosa Bankia- va ser un "robatori permanent" i, a més, han rebut "diners públics". "Qui li vulgui donar més importància a les formes és ben lliure -ha afegit- però Rodrigo Rato no va respondre res".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Albert Demunacu, Barcelona, 13/11/2013 - 09:58

Tots els vividors contra la CUP. Polítics merdetes que només volen cobrar i mantenir la mamella. Incapaços de posar-se d'acord ni per una simple pregunta.
Gràcies CUP per ser-hi i dir les veritats a la cara dels estafadors.

#6 Dionís, Caldes de M., 12/11/2013 - 22:35

Autocrítica perquè?
La CUP s'ha presentat en defensa dels treballadors i dels més febles.
Treballadors estafats cruelment per Rato,
La CUP compleix el compromís polític.
La autocrítica l'haurien de fer si en comptes de criticat a Rato l'hagués alabat com fan els demés.

#6.1 Pep, Bcn, 12/11/2013 - 23:35

els treballadors no tenen res d'homogenis. El Rato ha abusat, ok. Pero estic segur que coneixes mes d'un, potser tu mateix, abans daquesta crisi heu robat subsudis d'altres treballadors a l'esgitar l'atur quan podries treballar, no pagant l'iva, abusant de la salut publica demanar aspirines.

#5 Pep, Barcelona, 12/11/2013 - 20:06

Impossible d'entendre les simpaties i tolerancia infinita amb parlamentaris tan ridiculs. Que si quina gracia, que si quins collons, que si diuen les veritats, etc... els catalans encara es pregunten com es que no han estat (ni seran) un Estat... doncs perque el mon no funciona amb codis tan infims

#4 Toni, Eixample, 12/11/2013 - 19:54

Les formes? suposo que 'algunes' deuen ser manies 'conservadores' de les que es volen alliberar... son com l'all i el crucifix pels vampirs. Pero si a algu els preocupa les formes (concepte en el que s'inclou vestimenta, complements, expressions, etc.) son els de la CUP...

#3 urtako, rubi, 12/11/2013 - 19:19

Me da igual que me censuren los comentarios ,pero sigo opinando que el palament tendria que pasar controles de drogas y alcholemia,y por que no?