Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2021. 17:25h.

La CUP no ho posa fàcil

Condiciona el seu suport a un nou model policial, pla de rescat social i reprendre l'autodeterminació

La CUP no ho posa fàcil

Carles Riera (Foto: CUP)

La CUP ha condicionat aquest dissabte el seu suport al nou Govern al fet que es compleixin tres condicions: una reforma del model de Mossos d'Esquadra, un pla de xoc per rescatar als sectors més vulnerables davant de la crisi i reprendre el camí cap a l'autodeterminació.

Els diputats electes Eulàlia Reguant i Carles Riera han explicat les condicions després de la reunió del seu Consell Polític, en el qual s'han debatut les condicions per formar Govern i s'han analitzat els escenaris oberts després dels comicis del 14-F. La CUP ha reclamat un "pla de rescat" social, un "gir radical" i "reprendre" el camí cap a l'autodeterminació com a "prioritats" per decidir el seu paper institucional en la pròxima legislatura.

La diputada electa Eulàlia Reguant ha apuntat en la roda de premsa que "ahir vam obtenir el compromís d'ERC d'avançar cap a la moratòria del foam, per la no intervenció de la BRIMO als desnonaments i pel cessament de les acusacions particulars, com a pas previ a iniciar les negociacions".

El diputat electe Carles Riera, per la seva part, ha assenyalat que "aquesta legislatura seria un fracàs si no s'aconsegueix blindar el dret a l'habitatge, la fi de la repressió per part de la Generalitat i els serveis públics. Cal reprendre el camí cap a l'autodeterminació i la ruptura" ha dit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/02/2021 - 18:45

Gobernar haciendo caso a la CUP puede conducir al Gobern a hacer cupitadas y que los catalanes acabemos decupitados.

#2 gurguri, barcelona, 27/02/2021 - 18:19

A la CUP se le ha de considerar como el VOX de izquierdas

#1 Luigi., Barcino, 27/02/2021 - 17:59

La CUP es como un verso suelto que no rima con ningún otro verso, pero forma parte de una composición que tampoco rima.