Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2020. 18:35h.

La CUP no predica amb l'exemple

Mireia Boya: "Vaig demanar al partit autocrítica pública i em van dir que no"

La CUP no predica amb l'exemple

La direcció de la CUP quan Boya era diputada

L'exdiputada de la CUP Mireia Boya, ha explicat en una entrevista al diari Ara que va demanar a l'organització antisistema que fes "algun tipus d'autocrítica pública" pel cas d'assetjament psicològic que va patir per part d'un membre del partit i ha lamentat que des de l'organització "em van dir que no".

L'exdirigent antisistema ha afirmat que "vaig demanar a l'organització que, almenys, fes algun tipus d'autocrítica pública, de 'no ho vam saber fer prou bé quan vas dimitir', i l'organització m'ha dit que no". Boya explica en l'entrevista que la negativa de l'organització va suposar una "profunda" decepció i ho considera "un error que els treu credibilitat". "Crec que és un error que els treu credibilitat i em sap molt de greu dir-ho, perquè la tasca d'inocular el feminisme en aquesta societat que han fet totes les CUP ha sigut ingent" ha lamentat.

L'exdiputada ha explicat que un dels motius de la publicació del seu llibre 'Trencar el silenci' (Ara Llibres), on recull la seva experiència personal durant la seva etapa en la política, també ha estat "perquè necessito reparar-me de la part més col·lectiva".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/02/2020 - 19:20

Una prueba más de que el feminismo este que nos venden no es sino una iideología neocominista. Si fuera feminismo defenderían a todas la mujeres y no a las que les interesan. Y lo mismo se aplica al Montério de Desigualdad creado por Podemos.

#8 joan carles, Barcelona, 04/02/2020 - 08:46

En els partits comunistes només funciona allò de "te voy a hacer tu autocrítica!!"

#7 arm, figueres, 04/02/2020 - 08:34

res d autocritica, s esta molt be cobrant un sou public del sistema encara que es considerin " antisistema"

#6 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 04/02/2020 - 00:53

Próximamente diputada de ERC en 5,4,3,2....

#5 et, Sabadell, 03/02/2020 - 23:41

Tant hipòcrites com els altres..... però mes fanatics !!!