Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2018. 09:52h.

La CUP no vol parlar "de res" amb el Govern

"No col·laborarem i ens oposarem al sosteniment autonòmic"

La CUP no vol parlar "de res" amb el Govern

El diputat de la CUP, Carles Riera, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha deixat clar que no votarà a favor dels pressupostos del Govern. "No cal que parlem de res si volen donar continuïtat a l'autonomia. Posem la targeta vermella damunt la taula“, ha remarcat.

“Vam anar al Parlament per gestionar la ruptura amb l'Estat i veiem un acatament continu a l'Estat", ha denunciat, a més de deixar clar que "no col·laborarem i ens oposarem al sosteniment autonòmic". “La CUP no ha decidit provocar eleccions. Volem tensionar i fer evident que cal seguir per la via unilateral“, ha indicat.

“Hi va haver missatges electorals que no s'han complert. Amb la desobediència podem seguir el camí cap a la ruptura“, ha considerat, a més d'augurar que "si tirem endavant, de repressió de l'Estat n'hi haurà més, però se li girarà en contra". "Hem d'exercir l'autodeterminació i ja vindran nous moments de referèndums per consolidar el nou estat“, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 22/10/2018 - 16:09

¡Qué fácil es ser de la CUP!

- Romper con todo.
- No hablar con nadie.
- Cobrar a fin de més.

Podría programarse un muñequito que hiciese lo mismo. Así no tendrían ni que venir al parlament. Tendrían todo el día para organizar los CDRs.

Aunque como el parlament está más tiempo cerrado que abierto... es lo mismo.

#5 pep, PALMA DE MALLORCA, 22/10/2018 - 13:06

si tirem endavant, de repressió de l'Estat n'hi haurà més.
Y luego dicen que la violencia viene del Estado. La buscan. A todos los "golpeados" por las FFCCSSE y los Mossos, que sepais que os mandan como tontos útiles a primera línea, porque a ellos no les veo. Todos los cuperos que reclaman un pas endevant, que se pongan ellos. Bel Olid p.e.

#4 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 22/10/2018 - 12:36

Da igual que no hable con ellos en el Parlament: ya se tropezará con ellos tomando pelotazos a 20€ en Can Fuster. ¿Cómo era aquello? ¿"A las mariscadas, a las mariscadas/por el triunfo de la buena digestión"?

#3 lepero, Barcelona/Tabarnia, 22/10/2018 - 11:24

Lo poco que cuesta hablar, cuando no se pone en peligro cobrar a fin de mes sin tener que trabajar ni nada.

#2 Rogeli, Tornabous, 22/10/2018 - 11:11

Riera el etarra catalan en su maxima expresion. Un desalmado.
La estupidez mezclada con una vanidad desestructorada y fuerte resentimiento es lo que distingue a la CUP.