Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2016. 12:17h.

La CUP passa comptes amb un comissari mort dels Mossos

Benet Salellas: "Avui les rates són aquí"

El diputat de la CUP, Benet Salellas, va aprofitar la seva intervenció en el debat de dijous al Parlament sonre el projecte de llei de creació de l'agència de ciberseguretat de Catalunya per passar comptes amb el comissari dels Mossos d'Esquadra, David Pique, mort fa menys d'un mes. "Avui les rates són aquí", va etzibar.

Salellas va apuntar que "el primer de bord del senyor Puig, quan ens deia allò de: 'Es poden amagar en una cova, en una claveguera', que és on s'amaguen les rates, 'o en una assemblea', que no representa ningú, 'o darrere d'una cadira a la universitat, però els trobarem'". "Doncs, miri, avui les rates són aquí", va dir entre aplaudiments i somriures dels diputats de la CUP.

"Avui les rates són aquí per aprovar aquest projecte de llei i per demanar, precisament, que no repetim els errors del passat i que construïm un mecanisme de ciberseguretat que sigui respectuós amb els drets i llibertats, respectuós amb la diversitat ideològica i respectuós amb el control parlamentari, que també pensem que haurà de tenir aquesta entitat", va afegir.

Sallellas es referia al comissari general de coordinació territorial dels Mossos d'Esquadra, David Piqué, que va morir el passat 25 de setembre de manera sobtada a casa seva a l’edat de 55 anys. Arran de la seva mort, el conseller d'Interior, Jordi Jané, va destacar la seva figura com "un gran policia amb voluntat de servei a Catalunya i a la seva gent".

pique.jpg

Piqué, coincidint amb el Dia de les Esquadres de l'any 2012, va qualificar els violents de "rates" i els va advertir que la policia catalana aniria "per ells". "Es poden amagar on vulguin, perquè els trobarem. Sigui en una cova o en una claveguera, que és on s'amaguen les rates, o en una assemblea, que no representa ningú, o darrere d'una cadira d'una universitat", va afirmar.

Benet Salellas, durant la intervenció
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#27 pepe, andorra, 23/10/2016 - 15:56

po fueno, po fale, po malegro, yo no lo veo noticia, q un batasuno millonario, si ese es de izquierdas o comunista yo soy el papa de roma, diga estas cosas como parte de su habitual demagogia para engañar al votante mas simple e ignorante, es lo normal, a ver, la noticia es q una personas sea mordida po

#26 Nomesrates, Cataluña, 23/10/2016 - 13:16

Algu li hauria de dir a aquest senyor que qui no respecta els morts no pot representar el poble de catalunya, els seus ciutadans i els seus valors. I tambe que les rates mai no han aportat res de bo, en tot cas plagues i enfermetats.....

#23 Xexo, Premia, 23/10/2016 - 11:28

Valla gentecilla lleva el tren

#22 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 23/10/2016 - 11:24

Tiene razón Salellas.Los violentos - a quienes Pique calificó de ratas- están en el Parlamento.
Y con ellos la miseria moral, intelectual y social de Catalunya.

#20 Miquel, Barcelona, 23/10/2016 - 08:04

Lo que es una vergüenza es que esta gentuza obligaron al Presidente Mas a llegar en helicóptero al Parlament y van a salir impunes. En un país normal no ocurre.

#20.1 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 23/10/2016 - 17:02

Esto se lo puede decir al partido del president que menciona y que es el mismo que ha pactado que las causas policiales por estos hechos ( y por otros) se archiven.
En efecto, aquí nada es normal.Pero somos collonuts.