Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2016. 12:26h.

La CUP porta el germà de Felip Puig a Fiscalia

Acusen Oriol Puig de “prevaricació i frau a l'administració” en la seva gestió al capdavant del Servei Meteorològic de Catalunya

La CUP porta el germà de Felip Puig a Fiscalia

Oriol Puig

La CUP ha anunciat a twitter que ha denunciat davant la Fiscalia a Oriol Puig, director del Servei Meteorològic de Catalunya, “per prevaricació i frau a l'administració”. “Oriol Puig adjudicava de manera arbitrària i il·legal a empreses vinculades a Convergència Democràtica de Catalunya”, afirmen.

“El Servei Meteorològic de Catalunya va promoure tràmits administratius per justificar desplaçaments il·lícits de diner públic”, afegeixen. “Denunciem que Oriol Puig va idear la construcció i instal·lació d’un Centre de Meteorologia il·legal al Turó de l’Home”, indiquen igualment.

“Des de l’arribada de Puig al SMC (2011) s’han succeït actuacions per afavorir empreses amb qui comparteix interessos lucratius així idear projectes que ja de forma inicial eren clarament inviables per desplaçar diners públics a determinades societats mercantils”, expliquen.

“Va promoure tràmits administratius per justificar desplaçaments patrimonials il·lícits en una finca propietat del ministeri de Defensa i no de la Generalitat vestint d’aparença de legalitat la contractació d’estudis jurídics i mediambientals d’alt cost per beneficiar empreses afins”, asseguren.

“El 2013 subscriu conveni amb la Diputació de Barcelona que comportaren més de 248.000 euros que aniran a parar a les empreses Ubbu Arquitectura S.L.P, Entorn S.A, Enginyeria i Serveis, Engiteam Enginyeria, Ingenieros Consultores Barenton”, apunten.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 ana63, BCN, 07/07/2016 - 20:24

Munté a ver a quien le cuelgas el muerto ahora, desde luego que lo unico bueno de la CUP es el interes que tiene en destapar toda la corrupción de CDC, el partido con mas corrupción de Cataluña. hasta las siglas coinciden, con el cambio de nombre no conseguireis nada, cada dia un caso mas!!!

#12 Luigi., Barcino, 07/07/2016 - 15:44

No se salva ni el tiempo !!

#11 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa, 07/07/2016 - 15:21

"Un altre atac a Catalunya"

#10 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 07/07/2016 - 14:50

Veure als snobs fills dels carlistes donant pel forat de la ventilacio als seus pares es fanatstic.

Si Freud aixeques el cap.

#9 nedland, Roses altre pais, 07/07/2016 - 14:46

Aixo s arregla com alytres vegades escampant twuits i deixant anar a les tertulies insinuacions com aquella que la CUP eren infiltrats del cni .i arreglat tothom pot continuar la migdiada tranquilet....dema mes meteorologia