Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2021. 17:17h.

La CUP posa condicions amb els Mossos

Reclamen a ERC posar fi a l'ús de bales de foam i la no intervenció de la Brimo als desnonaments

La CUP posa condicions amb els Mossos

La CUP ha informat en un comunicat de les condicions que ha posat a ERC per portar a terme "qualsevol tipus de negociació" i han reclamat "aturar les 'hemorràgies' que hi ha hagut en l’acció política dels partits que han format part del Govern durant la passada legislatura i que vulneren el dret a l’habitatge i el dret a la protesta".

Els anticapitalistes han exigit "la necessitat urgent de posar fi a l’ús de bales de foam per part de les brigades antiavalots dels mossos d’Esquadra; la no intervenció de les unitats antidisturbis als desnonaments i cessar les acusacions particulars de la Generalitat de Catalunya contra moviments socials, activistes i el moviment popular a favor del dret a l’autodeterminació".

Els cupaires han valorat "positivament" que ERC s’avingui a treballar-les i ha remarcat que era "condició urgent, prèvia i necessària perquè la CUP es mantingués asseguda a la taula de negociacions per encarar la propera legislatura".

La formació anticaputalista considera que un compromís per abordar aquestes qüestions de “sentit comú i imprescindibles” era necessari abans d’”asseure’s a parlar de res més” i aseguren que “estaran amatents a que els compromisos assolits siguin una realitat a curt termini”.

Finalment, la CUP ha explicat que a la reunió mantinguda amb el grup republicà "s’ha acordat treballar per dur a terme accions immediates en els àmbits de la repressió exercida pel departament d’Interior i de l’emergència habitacional, així com seguir treballant amb mesures més estructurals al respecte per tal de garantir un habitatge digne i una transformació del model policial".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Culerdo, Punta Cana, 26/02/2021 - 20:39

La manita relajaaa !. El puñito relajaaooo

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/02/2021 - 19:53

¡Normal! A Mossos más flojos, CUP más fuerte. A más Mossos, menos CUP.

#9 Marta, Girona, 26/02/2021 - 19:27

No hi ha res més infame que veure als ultranacionalistes aixecant el puny i entonant la Internacional.

#9.1 A.Bcn, Barcelona, 26/02/2021 - 21:38

Dejando de lado la contradicción evidente entre el nacionalismo y el supuesto internacionalismo de la izquierda no es tan distinta la Internacional del Horst Wessel Lied. Entre colectivistas totalitarios anda el juego.

#9.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/02/2021 - 11:48

No olvidemos que tanto nazismo como fascismo tienen su base en el socialismo.

#8 CUP i Cía, Barcelona, 26/02/2021 - 18:40

Dons apa, a baixar-se els pantalons altre cop davant les cupaires, esteu ensenyant el cul i les vores, de moment Bosch ja se les pira. Amb el governet hippie happy flowers, sálvese quien pueda, i cap a nuevos horizontes, aquí només quedaran deutes i bonos basura

#7 Javier Inchausti Garcia, Tordera, 26/02/2021 - 18:32

Quieren la anarquia en las calles, pobre Cataluña y pobres de nosotros los ciudadanos de a pie

#7.1 Jos, 155, please..., 26/02/2021 - 20:05

De veritat. La cosa està molt fotuda. Pobre Cat. Pobres de nosaltres.