Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2019. 11:21h.

La CUP posa en marxa l'Assemblea de Càrrecs Electes de Puigdemont

"Si les institucions estan bloquejades ho ha de fer algú"

La CUP posa en marxa l'Assemblea de Càrrecs Electes de Puigdemont

La CUP celebrarà una "trobada de càrrecs electes" aquest dilluns a les 19 hores a les Cotxeres de Sants. L'Assemblea de Càrrecs Electes va ser una idea formulada per l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

"Convoquem a totes i tots els càrrecs electes de totes les forces democràtiques del país, diputats i diputades, regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, a reunir-se en una Trobada de Càrrecs Electes a Barcelona per concretar el programa de reivindicació que adrecem a la comunitat internacional per aconseguir una sortida democràtica en clau d'autodeterminació a l'atzucac plantejat per l'Estat", informen.

Tot i la similitud amb la proposta de Puigdemont, afirmen que no es tracta de l'Assemblea de Càrrecs Electes. "Avui es troben càrrecs electes d'arreu del país i de diferents signes polítics, per mirar d'aportar propostes polítiques útils per donar sortida a la situació actual", aclareixen.

La CUP considera que cal assistir a la cita "per urgència i excepcionalitat democràtica", perquè "cal seure, parlar, analitzar i proposar", perquè "cal que els càrrecs electes donin suport a la mobilització popular i continuada", perquè "les forces d'ocupació han de marxar i la Brimo s'ha de dissoldre", perquè "cal implicar la comunitat internacional" i "perquè si les institucions estan bloquejades, ho ha de fer algú".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi Sergio, Barcelona, 21/10/2019 - 18:31

Las fachas de la CUP siguen a lo suyo, su fascismo revolucionario no tiene limites, no pararan hasta destruir Catalunya, su objetivo final.

#9 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 21/10/2019 - 14:19

CUP = Marxismo convergente...un término como: "violencia pacifica" o "democracia autoritaria" o todos esos términos que sirven para describir el pruses de los milagros.. jajaja

#8 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 21/10/2019 - 14:16

Siento vergüenza ajena..Deberían quejarse a su amigo Torra de los recortes sanitarios.

https://okdiario.com/espana/medicos-ats-del-hospital-que-cuida-policias-heridos-manifiestan-apoyo-golpistas-4717152

#7 Que c ... ño es ésto?, bbcn, 21/10/2019 - 14:06

Si es ilegal, que lo prohiban. AHORA, YA.

#6 Gratafigues d'Amunt, Gratafigues de Dalt, 21/10/2019 - 13:21

En nom de la Casa de la Vila de G.D'Amunt. em plau adherir-me a la convocatoria de càrrecs per la República i tittui-quanti, cal anar amb el bastonet o sense?, les despeses a càrrec del contribuent, I presume.