Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2019. 18:32h.

La CUP prepara el retorn de David Fernàndez

Carles Riera creu que ha de tornar a “primera línia”

La CUP prepara el retorn de David Fernàndez

La CUP aprova que els seus diputats puguin repetir dues legislatures i aposta per assumir responsabilitats de govern sempre que sigui necessari. Amb la votació de la militància, es tanca un mes de debat sobre la nova estratègia política després dels successius revessos electorals que han tingut els anticapitalistes, des del 21D fins al 26M.

De fet, les últimes eleccions municipals van comportar una caiguda important de representants en els consistoris, sobretot a Barcelona i l'àrea metropolitana i a altres grans ciutats del país. Ara tenen 337 regidors, 35 menys que en l'anterior legislatura.

La CUP ha sotmès a votació la ponència estratègica aprovada per l'assemblea de Celrà "Combatem la resignació, preparem-nos per tornar-hi”. La nova estratègia de la CUP, sortida d'aquest debat, planteja una política constructiva portant propostes al Parlament, sense deixar la crítica al govern, però aparcant el bloqueig sistemàtic.

El diputat de la CUP Carles Riera considera que David Fernández seria un bon candidat per liderar aquest nou rumb. "D'acord amb aquesta ponència organitzativa, això seria perfectament possible. I evidentment que en David Fernàndez és una persona referencial i qualificada per formar part d'aquesta nova etapa activament i en primera línia i per aportar molt en aquesta nova fase de la CUP”, ha dit Carles Riera en declaracions a TV3.

La CUP s'obre a bastir un projecte electoral unitari amb altres forces d'esquerres i autodeterministes, sense perjudici, diuen, que la candidatura porti un altre nom.

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Ni un pas enrera, Sabadell, 07/08/2019 - 03:02

Deixeu-me entrar , quan sigui gran sere un burges...!!

#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 04/08/2019 - 13:36

Muy mal tienen que verlo los neonazis de la CUP para querer que vuelva el charnego besazapatillas pujolistas

#12 Protágoras, bcn.ESpaña, 04/08/2019 - 10:25

En el territorio español (con excepción del país vasco) no existe un grupo más reaccionario, anacrónico y liberticida que las CUP. En lo económico defienden la estatalización; el fracasado modelo de la URSS, en los político la nación étnica; países catalanes (algo parecido a la nación aria). Comparados con esta gente Vox es la modernidad.

#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva , 04/08/2019 - 10:14

"La CUP prepara el retorn de David Fernàndez"

A mí no me engañan... ¡esto es una exigencia del padre padrone del separatismo! quiere tener al mayordomo fiel...
Nadie como el zamorano ha hecho de felpudo a don Pujolone con tanta fruición y baboseo...

Es Cataluña... "la extrema izquierda" haciendo la ola a "la extrema derecha supremacist

#10 Ergo, Chez Titole, 04/08/2019 - 10:12

Aixó vol dir que pretenen fer com el Barça que volen recuperar (pagant el que calgui) el Neymar amb el pack del pare i la troupe. Malament rai quan s'arriba al recurs de la recuperació d'antics "valors" ans bandejats i ara revaluats per necessitat.