Publicitat
Política · 9 de Gener de 2011. 15:30h.

La CUP presentarà unes 80 candidatures a les municipals

La formació veu bé la proposta de Portabella "però això ha sorgit quan falten només dos mesos"

La CUP presentarà unes 80 candidatures a les municipals

Imatge de l'assemblea

El portaveu la Coordinadora d'Unitat Popular (CUP) i membre de la secretaria nacional, Marc Sallas, veu amb bons ulls la proposta del líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, d'impulsar un coalició independentista per a les municipals, en la que ciutadans decidissin el candidat.

"Aquests propostes sempre són positives, però això ha sorgit quan falten només dos mesos per tancar llistes", ha expressat. D'alta banda, la CUP ha celebrat la seva Assemblea Nacional on s'ha debatut el seu programa marc per a les eleccions municipals
   
En el parlament final, Aina Barahona, també en representació del Secretariat Nacional, ha emplaçar a la militància a "treballar intensament durant els propers mesos". "Presentarem unes 80 candidatures arreu del país, hem crescut en assemblees locals i en militància, podrem ser presents en d'altres òrgans de representació com ara els consells comarcals. La CUP avança a bon ritme", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sol, Madrid, 10/01/2011 - 01:13

Día 15 sale a la luz el libro de Ed. Rambla La Monarquía Inútil, de Enrique de Diego, que va a cambiar la visión que tenemos del sistema. El 5 de Febrero congreso de Regeneración donde se darán las pautas para salir de la crisis y librar a los ciudadanos de la casta parasitaria que nos expolia.

#2 jajajaaajajaa, barcelona, 09/01/2011 - 19:51

Estos a quitarles voto al independentismo, para regalrles alcaldias a CIU, como en Vilafranca y Sant Celoni

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 09/01/2011 - 16:51

Visca Joan Laporta //*//