Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2019. 16:11h.

La CUP proposa una vaga general "continuada”

Carles Riera demana “aturar el país pel mitjà que sigui”

La CUP proposa una vaga general "continuada”

Diputats de la CUP, en una imatge d'arxiu

El portaveu de la CUP al Parlament, Carles Riera, ha proposat als sindicats que convoquin una “vaga general continuada” com a resposta a una eventual sentència condemnatòria per als líders independentistes jutjats pel procés. El dirigent de la formació antisistema ha plantejat tornar un cicle de mobilitzacions “igual o major que la del 3 d'octubre”.

“Per nosaltres una vaga general seria una recurs, una resposta, potent? I tant! Seria fantàstic. Que fos una vaga general continuada, allargada en el temps, millor”, ha assegurat en una entrevista a Europa Press. Riera ha conclòs que “aturar el país pel mitjà que sigui” seria “una resposta imprescindible”.

El diputat de la CUP, d'altra banda, ha reclamat “retornar un cicle de mobilització social” i “desobediència civil” que compti amb el suport de les institucions i partits polítics amb l'objectiu de “crear les condicions per arribar a la possibilitat que hi hagi una sortia democràtica a aquest conflicte”.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#42 Sergi Sergio, Barcelona, 22/07/2019 - 14:35

Total, a ellos les da igual, ni uno ha trabajado en su vida.

#41 pepe, andorra, 22/07/2019 - 12:59

la cup? y eso q es? ¿Y eso del brazo en alto no es un insulto a todos los muertos del comunismo? ¿Pq esta mal visto q unos niños o alguien cuando pide un taxi levante el brazo derecho como el saludo romano y sin embargo el puño en alto, q es lo mismo e incluso peor, no este igual de mal visto? ¿Sabeis el daño q ha hecho el comunismo en el mundo?

#40 Flanagan, Tabarnia City, 21/07/2019 - 12:54

Y que tal si la hace su madre la vaga? pues eso.

#39 FERRANOT, BARCELONA, 21/07/2019 - 12:48

A ells no els afectaria: no han treballar mai. Ai, aquests fills pròdigs de la burgesia catalana, com són.

#38 Rasca, Castelldefels, 21/07/2019 - 12:16

Como siempre estos de la CUP bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.....Esta GENTUZA solo vende humo