Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2018. 17:32h.

La CUP queda en evidència

Del “no tenim por” a Suïssa

La CUP queda en evidència

Benet Salellas

La CUP ha passat d'assegurar que “no tenim por ni ens pesa la responsabilitat” per defensar el referèndum i la República catalana a justificar que una de les seves dirigents més representatives i combatives, Anna Gabriel, hagi fugit de la justícia espanyola i se n’hagi anat a Suïssa per “internacionalitzar el procés”.

“L’Anna no ha fugit, ha buscat refugi per una persecució polítca”, ha assegurat l’exdiputat i advocat de Gabriel, Benet Salellas, en una roda de premsa acompanyat de diputats, exdiputats i membres del secretariat nacional de la formació.

Salellas ha denunciat que “no es jutgen fets, sinó projectes polítics” i ha afegit que “l’objectiu no és la justícia, sinó la venjança i la humiliació a tot el poble de Catalunya”. L’exdiputat de la formació antisistema ha explicat que Gabriel no declararà aquest dimecres al Tribunal Suprema perquè “no té garantit un judici just”.

“En aquesta causa general contra Catalunya no hi ha les mínimes garanties”, ha advertit Salellas, perquè la justícia espanyola “té un problema amb tot allò que no sigui el projecte nacionalista espanyol”. La CUP també confia que la justícia suïssa trobarà “la causa general contra Catalunya és un exemple de delicte polític”.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#28 antonia, barcelona , 22/02/2018 - 18:19

Quina vergonya tot plegat...

#27 atención !!, La Junquera, 21/02/2018 - 16:08

Se tendrá que vigilar de cerca las propiedades del Salellas, no vaya a ser que la revolucionaria de bolsillo se esconda en una de ellas.

#26 Sergi , Barcelona, 21/02/2018 - 14:19

Venga, todos a Suiza, la CUP al completo a Suiza.

#25 contraataque, El Masnou, 21/02/2018 - 13:24

¡¡¡¡¡¡¡¡PAYASOS, QUE SOIS UNOS PAYASOS !!!!!!!!

#23 Comunero, Valladolid, 21/02/2018 - 00:10

¿ Y a vosotros que tenéis las mismas ideas políticas que la Anna por qué no os cita el juez a declarar...? A declarar, que el tema está en fase de instrucción, no a un juicio. Ya llegarán los juicios...