Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2018. 09:37h.

La CUP qüestiona el lideratge de Torra

"Li falta el full de ruta i exercir un lideratge més clar"

La CUP qüestiona el lideratge de Torra

El membre del secretariat nacional de la CUP Lluc Salellas ha qüestionat el lideratge del president de la Generalitat en una entrevista a Catalunya Ràdio i ha manifestat que "li falta el full de ruta i li falta exercir un lideratge més clar".

Salellas ha reclamat a Torra que "apliqui polítiques clares i contundents en la línia de drets socials, drets ambientals i drets de gènere". "La conselleria de Interior no pot continuar com fins ara perquè hi ha agressions feixistes i no s'actua amb la diligència que s'hauria d'actuar en aquests casos", ha denunciat.

El dirigent cupaire ha advertit que "amb la línia política que segueix el Govern, la CUP no participarà en els Pressupostos" i ha rebutjat el diàleg amb el president del Govern espanyol perquè "Pedro Sánchez no acordarà un referèndum amb Catalunya". "Si no reconeixen que Catalunya té el dret a l'autodeterminació, no té sentit parlar amb el Govern espanyol", ha sentenciat.

Finalment, Lluc Salellas ha dit que "es fa difícil preveure si hi haurà eleccions a Catalunya, però no ens hauríem de trobar permanentment en un escenari electoral". "Quan més a prop hem estat de la unilateralitat, més a prop hem estat del que volen els ciutadans", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Pere, Girona,Spain, 31/07/2018 - 15:45

Ara qué diu aquest burgués rural ??

#14 Valentí , Tarragona , 31/07/2018 - 14:29

Es que jo dic, si haguessin tingut un full de ruta no estaríem on estem.

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/07/2018 - 14:11

¡Ay, Torra! Si la CUP no quiere, no mandarás en la República Celestial Catalana. Hazles caso, coge su hoja de ruta y en poco tiempo okuparás la gloria.

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/07/2018 - 12:44

Pero si ja ho va dir el maromo de la Rahola a TV3 que la revolucio quedava ajornada, com sempre, per despres de festes.

Si ho sabra ell..

#10 Sid, bcn, 31/07/2018 - 12:27

Qui son aquests de les CUP? Ja no els recordavaq