Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2015. 17:33h.

La CUP qüestiona la cadena perpetua per a gihadistes

Arrufat veu el PSOE i el PP com “aliats” dels terrorisme islàmic

La CUP qüestiona la cadena perpetua per a gihadistes

Arrufat, durant la roda de premsa

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha qüestionat aquest dimarts l’acord entre el PSOE i el PP que inclou la cadena perpètua per a gihadistes, com a mesura contra el terrorisme islàmic. En aquest sentit, ha assenyalat que, amb aquest pacte, els dos partits espanyols són “aliats” dels terroristes.

L’acord, ha dit en roda de premsa al Parlament, és “surrealista” i “preocupant” i ha lamentat “el que van acordar ahir el PP i el PSOE instaurant a l’Estat espanyol per primera vegada des del franquisme la cadena perpètua de facto”.

“És un pacte que no l’entenem d’una altra manera que no sigui l’ampliació del concepte de terrorisme, aprofitar qualsevol acció terrorista mediàticament alarmant per ampliar el concepte terrorisme per incloure cada cop més persones i menys drets per a les persones. És una política que vam aprendre molt bé després des atemptats de Nova York i que està arribant a límits de predictadura al conjunt de les societats occidentals i en concret a Espanya”, ha afegit.

“Han acordat la cadena perpètua, han acordat més repressió, més limitació de drets i garanties processals, de drets fonamentals. Però per contra no han aprovat cap mesura que atengui al context, les causes i els motius que generen aquesta situació i donen corda al terrorisme de caire islamista”, ha dit.

Segons el diputat, “no falta gaire perquè l’estratègia del terrorisme islàmic tingui la resposta que cercava, la primera ja l’han trobat. Buscàven que amb aquest atac els governs es tanquessin en banda, restringissin drets i llibertats i fessin insuportable la vida democràtica a Europa”.

“El segon objectiu és confrontar cultural i religiosament la societat i veurem si en els propers mesos partits com el PP o CiU surten de nou parlant del vel o d’altres aspectes”, ha afirmat Arrufat abans de dir que “aquests són els objectius que busquen i tenen uns aliats clau per executar-los, en aquest cas el PP i el PSOE decretant estats d’excepció”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Aixà, Barcelona, 07/02/2015 - 20:41

Jo també però jo els enviaria directament a la forca

#10 Koan, Barcelona, 03/02/2015 - 22:44

Silenci culpable sobre el genocidi de cristians al Pròxim Orient. La història us pasarà factura.

#9 Manuel, Tarazona, 03/02/2015 - 21:46

Pues me parece muy bien. Eso sí, me gustaría saber si se atreverían a ir al Kurdistán o a Siria a comunicar su decisión a los susodichos yihadistas. Por curiosidad, no más.

#8 Protágoras, bcn, 03/02/2015 - 21:36

Prohibís a los catalanes castellanohablantes escolarizar a sus hijos en su lengua, y los multáis por rotular sus comercios en castellano; para estos no hay libertad.
Pero para los islamistas fanáticos reclamáis todo tipo de libertades, garantías y derechos.

Abrazos para Mas Quim.

#7 un musclu, bcn, 03/02/2015 - 20:24

Quina empanada mental!!!
Ara que li expliquin a la familia del pilot cremat viu de que va aixo del drets humans