Publicitat
Política · 25 de Maig de 2016. 10:18h.

La CUP rebutja ara els Pressupostos

Després del silenci d'ahir

La CUP rebutja ara els Pressupostos

Ahir van sortir tots els diputats de la CUP i no van dir res

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reconegut que “aquests Pressupostos són millors que els del 2015 i no era massa difícil”. Tot i això, ha criticat que “no són clarament de ruptura”, atès que “els números de Junqueras permeten complir el pla de xoc de Junt pel Sí, que no és el nostre, és escàs”.

Aquestes declaracions de Reguant arriben l’endemà de negar-se a valorar els Pressupostos, tant en roda de premsa -fet que va provocar queixes de la premsa- com a 8 al dia, el programa presentat per Josep Cuní a 8TV.

Malgrat mostrar-se disposada negociar-los, Reguant ha lamentat que “hem fet unes propostes i no estan recollides en aquests Pressupostos i ens falten respostes”. “Per més que s'augmenti la despesa social no veiem prou inversió en la recuperació de drets”, ha considerat.

La diputada ha reivindicat que “si la legislatura és per la ruptura i la declaració del 9N diu que obeirem el mandat del Parlament, els números també”. "No volem prorrogar ni avalar l'autonomia. La CUP no està aquí per jugar aquesta partida”, ha advertit. Finalment, ha explicat que “la CUP no té decidit què farà el 8 i 9 de juny i aquest dissabte hi ha consell polític i valorarem el que tenim”.

Eulàlia Reguant

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#35 vaya, vaya..., Tarragona, 26/05/2016 - 08:32

Se hacen llamar "anti-sistema" y viven del sistema, Jua,jua,jua,jua...

#33 Pablito 1, Barcelona, 25/05/2016 - 21:55

No deja de ser dramático que los presupuestos de Cataluña dependan de elementos contagiados de villanías y torpe anarquía, ya que disimulan y por detrás, son burgueses carcas de paladar exquisito y maneras vulgares.
No se debería permitir a esta gente de albarca pisar la moqueta de la democracia.

#32 Carlos Gomez, Bcn, 25/05/2016 - 20:30

Astucia o estultisme ?
Arturisme.

#31 Tot per el poder, bcn, 25/05/2016 - 19:23

Només els interessa mantenir-se en el poder i repartir-se el pastís. Com ja no dóna per tant xuclador, asfixiaran mes a la classe mitjana amb nous impostos i ells a viure la vida

#28 Prudenci, Sabadell, 25/05/2016 - 17:08

Són antisistema. No sé de que es sorprén l'Arturu o el Puigdi. De qué es sorprenen?.