Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2013. 11:23h.

La CUP recorda que PriceWaterhouse va fitxar l'exconseller Triadú

David Fernàndez demana al Govern "deixar de treballar amb empreses que fan negocis amb drets socials"

La CUP recorda que PriceWaterhouse va fitxar l'exconseller Triadú

Fernández

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha preguntat al conseller de Salut, Boi Ruiz, "si és causal o casual que el senyor Joaquim Triadú, exconseller de CDC, fos fitxat per PriceWaterhouse el gener del 2011 com a responsable del sector públic?".

En aquest sentit Fernández ha recordat que Triadú també "era responsable del sector públic o privat del think thank neoliberal Iese". També ha demanat que deixin de "treballar amb empreses que posen les mans a la sanitat pública i fan negocis amb drets socials".

"Qui es pensen que són? que governen un país? que poden recomanar a un Govern el que ha de fer i deixar de fer?", ha dit. "En dos mesos que portem en aquesta casa, estem farts de trobar-nos PriceWaterhouse amb el senyor Triadú o Deloitte amb el senyor David Madí", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#11 Séneca, Barcelona, 14/02/2013 - 09:33

Qui és el freak de les ulleres blanques? L'he vist al costat de'n Mas. Cap de Premsa? Com es pot ser cap de Premsa d'un president de la Generalitat amb aquesta falta de discreció, estil i domini de l'imatge. Així li va al president; rodejat de inútils i tropa de la Manolita Chen... Vergonya aliena!

#10 Sidartha, Barcelona, 13/02/2013 - 23:10

La CUP fa allò que els demés no fan : parlar clar i català però com no van vestits ni de Versace, ni de Dolce

#9 miguel carpio, barcelona, 13/02/2013 - 19:19

Sr Meguis no sap el que diu
Altres països tenen normes contra les portes giratòries, per evitar sotmetre els interessos públics als privats. I hi ha fortes crítiques!
Aquí no hi ha normes adients ni es compleixen.
El Sr Fernández fa curt. És ara també el seu interés?

#8 roger, viladecavalls, 13/02/2013 - 16:37

Price Waterhouse, amb el senyor Triadú al darrera, o Delotte, amb el senyor Madí, son contractades per amiguisme polític. Son entitats sense cap prestigi per dictaminar mesures en molts dels àmbits que analitzen. I acaben firmant els que els demanen des del govern. Cobren i cap a casa.

#8.1 Cesc, BCN, 14/02/2013 - 12:59

I els de Unió al Departament d'Economia han tornat a contractar INDRA, perque un dels accionistes i amic del president d'Indra és fill d'en Jordi Pujol i així tot queda a casa.

#7 BEJOTA, BCN, 13/02/2013 - 14:53

Los trabajadores de Optum, filial de United Health Group con sede en Barcelona que desarrolla software para hospitales, SE VA .SR. MAS.SE VAN ,NO VIENEN (EUROVEGAS"),O DICEN QUE SE IRÁN.
N.B.VA PARA CUP Y ERC TAMBIÉN.