Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2017. 12:57h.

La CUP rectifica la seva candidata a Lleida

La portaveu de la formació diu que Mireia Boya va estar "desafortunada" en proposar una paella insubmisa el 21-D

La CUP rectifica la seva candidata a Lleida

La portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Núria Gibert, en declaracions a El Rojo Vivo de La Sexta, ha censurat la candidata de la formació a Lleida, Mireia Boya, que el 27 d'octubre passat va rebutjar la convocatòria d'eleccions catalanes per al 21 de desembre i va proposar celebrar en el seu lloc una "paella massiva insubmisa". "El 21 de desembre paella massiva insubmisa. Som república", va escriure l'exdiputada a twitter.

Preguntada per aquesta qüestió, Núria Gibert, ha reconegut que "això de la paella que em comentes va ser una declaració desafortunada d'una de les nostres diputades". Tot i això, ha assegurat que Boya va escriure aquelles paraules "en to de broma". "Nosaltres sabem que aquestes eleccions no són una broma", ha remarcat.

"Són unes eleccions il·legítimes i imposades. Ja teníem un Parlament elegit i emanat de les urnes, amb el vot de tots els catalans. Entenem que aquestes eleccions surten del 155, per tant són una imposició", ha considerat. Gibert, però, ha dit que "nosaltres presentem la batalla en termes metafòrics, perquè les urnes no ens fan por".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lo Tortosí, Tortosa, 13/12/2017 - 16:39

Desafortunada del tot. A qui si li ocurreix proposar una paella insubmisa?. En lo bones que son de fotja, conill o de costella de tossino. Des de luego, ja estem ben aboiats amb esta Boya.

#2 Sebastià, Barcelona, 13/12/2017 - 15:48

Aquesta colla de bandarres els haurien de fer passar per la pedrap perque han estat els instigadors de tot el desgavell. Es increible que la gent no vegi la cara-dura d'aquests elements! es presenten a unes eleccions que diuen ilegals i paren la mà per cobrar els deu mil euros mensuals..i encara hi ha gent que els vota! alucinant

#1 Josep, Mataró, 13/12/2017 - 13:55

La paella havia de ser Valenciana o marinera???

https://youtu.be/gLNA33oi-cs

La diferència és molt gran!!!