Publicitat
Política · 10 de Gener de 2016. 10:25h.

La CUP refreda el missatge de Mas

Nega que dos diputats passin al grup parlamentari de Junts pel Sí

La CUP refreda el missatge de Mas

Dirigents de la CUP, entrant a la seu del partit

La CUP ha negat que una de les condicions de l’acord d’investidura sigui que dos diputats de la formació anticapitalista s’incorporin al grup parlamentari de Junts pel Sí tal com va avançar ahir l’encara president de la Generalitat en funcions, Artur Mas.

Els cupaires afirmen que “la CUP manté el seu grup parlamentari sencer amb 10 diputats i diputades” i deixa clar que “cap diputat canviarà de grup”. En aquest sentit, expliquen que “dos diputats garantiran el procés constituent i la ruptura”.

La formació anticapitalista insisteix que “no entraran a cap altre grup parlamentari” i afegeix que aquests dos diputats només “participaran en les reunions de Junts pel Sí per millorar la coordinació entre els dos grups i per garantir el compliment dels acords”.

Això sí, confirma que “dos diputats faran un pas al costat” i seran  substituïts, però remarca que “en cap cas es posa en dubte la tasca i els esforços realitzats”. “Seguiran treballant, ara sense l’acta de diputat, amb les mateixes responsabilitats polítiques i organitzatives dins la CUP”, indiquen.

Baños i Gabriel, amb altres diputats de la CUP

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#26 Vergonya aliena sento, Barcelona, 10/01/2016 - 16:57

Artur Mas no ha marxat i heu escollit com a president de la Generalitat a un tio pitjor encara.Un tio que a Girona va fer tancar els contenidors d'escombreries amb candau per tal de que els pobres no poguesin agafar els aliments llençats per els supermercats. Que haveu fet babaus?? Anticapitalistes?

#25 tzatza, bcn, 10/01/2016 - 16:50

Acabo de llegir-ho en un tuit:

Catalunya per fi disposa d'un president no electe per dur a terme un procès il·legal, recolzat per una immensa minoria .

#23 Pepe, Barcelona, 10/01/2016 - 13:33

La revolució de la CUP és una revolució de fireta, als xinos en venen de millors.

#23.1 Vergonya Aliena Sento, Barcelona, 11/01/2016 - 08:36

Son burgesos amb samarreta, sense problemes de feina ni de patrimoni..Sempre tindran un carguillo subvencionat i l'ajuda del papà...No han vist un barri de clase treballadora ni per la CNN. La llàstima és que algú els voti pensan que son d'esquerres nomes perque porten "look perroflautero".

#22 Cosme , Girona , 10/01/2016 - 12:52

Això durarà de nadal a sant esteve

#21 Pere, Barcelona, 10/01/2016 - 12:44

Que refredin el que vulguin mirant d'enganyar a les seves bases. El que esta escrit esta escrit diguin els gossos flautes el que diguin...