Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2017. 14:05h.

La CUP retreu a Puigdemont el nomenament de Santi Vila

Benet Salellas considera que el conseller és el “membre antiCUP del Govern”

La CUP retreu a Puigdemont el nomenament de Santi Vila

El diputat de la CUP, Benet Salellas, ha valorat de manera positiva el cessament de Jordi Baiget com a conseller, però ha retret a Puigdemont que el substitut sigui Santi Vila. Salellas ha deixat clar que “la nostra valoració de Baiget és clarament negativa”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “ha estat un error de Baiget no fer el reglament de pobresa energètica”. De la mateixa manera, el diputat de la CUP considera que l’exconseller “tampoc ha aprovat amb el turisme, ha apostat per un model depredador”.

Tot i això, ha deixat clar que “no compartim” el nomenament de Vila, a qui ha titllat de “membre antiCUP del Govern”. Salellas ha criticat l’“inexistent i insuficient protagonisme en matèria lingüística” i ha recordat que Vila “confonia llegua minoritària amb llengua minoritzada”. També ha criticat que hi ha hagut “molta més presència d’homes que de dones en festivals com el Sónar o el Primavera Sound”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 12/07/2017 - 17:09

Realment el problema del Puigdemont es el nomenament d´aquest mimetic trepa ?

#2 joan, manresa, 12/07/2017 - 16:33

EL Casal,16,30 h,.--Las sevas vaolracions serán sempre positivas ,metre caiguin fins l'ultim coll ,personas de l'antiga CiU.,tenen tanta rabia continguda,tant d'odi als anys governats per CiU..,que vomitan tota la bilis continguda..,srs.de la CUP,esperem que no tinguin mai cuota real de poder..,el día que axó pases,r.i.p.,per CAT-,com per Sallent

#1 un musclu, bcn, 12/07/2017 - 14:39

Mireu, amb aixo ja som com la resta de Espanya que li donen tanta importancia a la Industria que van fer ministre del ram al inclit Montilla. Ara al Vila....A vegades penso que els politics es pensen que els diners cauen del cel.....