Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2018. 13:12h.

La CUP retreu als Mossos les "execucions" dels terroristes de Cambrils

Maria Rovira defensa que els agents haurien d'haver actuat "d'una altra manera"

La CUP retreu als Mossos les "execucions" dels terroristes de Cambrils

La regidora de la CUP, Maria Rovira, en declaracions a El món a RAC1, s'ha referit al fet d'estar imputada per tres sindicats dels Mossos d’Esquadra per criticar l'actuació dels agents després dels atemptats del mes d'agost. Rovira ha refermat que van ser "execucions" i defensa que el agents haurien d'haver actuat "d'una altra manera"

"Volíem posar sobre la taula que cal repensar, des d'un punt de vista de valors i d'ètica, si aquestes han estat les millors intervencions policials i si el fet que molta gent s'alegrés que aquests set joves haguessin estat abatuts és la societat que volem construir", ha explicat.
 
"Volíem posar el focus en fer una reflexió més enllà. Van ser unes execucions perquè aquestes persones no van tenir un judici. De fet encara no estan aclarits els fets relacionats amb els atemptats de Barcelona i Cambrils", ha afegit
 
"Sabem que era legal i que es podia desenvolupar d'aquesta manera l'actuació policial, però creiem que el debat que hem de tenir és de com arribem a aquesta situació, de com 7 joves acaben en aquests grups terroristes i de com l'Ajuntament de Barcelona es situa en els conflictes geopolítics d'arreu del territori", ha considerat.
 
Rovira ha explicat que a la CUP "posem en dubte que l'actuació dels cossos policials s’hagi d'arribar fins aquesta situació. Fins a quin punt no es podria haver actuat d'una altra manera per no haver d'arribar a un punt en què les decisions s'hagin de prendre en pocs segons".
 
"Amb les actuacions policials prèvies potser no hagués calgut arribar fins aquests situació. Des d'una altra perspectiva s'hagués pogut abordar abans aquesta situació", ha insistit. Tot i això, ha reconegut que "les persones que estan involucrades directament en els atemptats van assassinar persones innocents. No ho posem en dubte en cap moment".

Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#19 Ay mariano, Barcelona, 12/02/2018 - 16:00

¿Dónde está la fiscalía y a que espera para actuar contra estos fallos de la naturaleza llamados CUP ?

#17 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 09/02/2018 - 20:04

La estulticia es fuerte en esta "ejemplara": si es pariente de Marteta quizás sea herencia familiar. Los cuatro analfabetos de la CUP, más duros que Chongüein y más rojos que Lenin, pero que cuando se lo ordenen apoyarán, todos a una, al candidato propuesto por los burgueses liberales de CiU 3.0 y los caciques agro de ERmC. Disfruten lo votado.

#16 Taluño, Tabarnia Libre de Imbeciles., 09/02/2018 - 19:24

Se plantean uds. que piensa un holandés cuando lee esto y piensa donde ir de vacaciones ?

Claro, eso da igual.....mientras Rajoy nos pase pasta.....

#15 G.BELLALTA, SITGES, 09/02/2018 - 19:22

Esta declaraciones pueden ser un delito, espero que no queden en agua de borraja,cuando hay alguien
que afirma esto, esta en el mismo rollo que los terroristas

#14 Jordi , Gironella, 09/02/2018 - 17:52

Aquesta noia val més que calli es una autèntica ignorant , la CUP no pot tolerar unas declaracions semblants no votaré més aquets personatges