Publicitat
Política · 11 de Juny de 2018. 19:34h.

La CUP s'allunya de Torra

Els antisistema reclamen “una agenda de ruptura amb l'Estat”

La CUP s'allunya de Torra

Carles Riera i Natàlia Sànchez

La CUP ha reclamat al president de la Generalitat, Quim Torra, que engegui “una agenda política de ruptura amb l'Estat espanyol”. “Cal que el Govern passi de la simbologia republicana a una praxi real republicana”, ha assegurat el diputat de la formació antisistema, Carles Riera.

Els anticapitalistes s'han reunit aquest dilluns amb Torra al Palau de la Generalitat, una trobada en la que Riera ha avisat al president del Govern que “no permetrem que l'esperit de l'1-O es vengui a canvi de molles autonòmiques”.“Tenim una inquietud creixent davant d'una retòrica que pren la simbologia republicana però amb una pràctica política autonomista”, ha afirmat Riera.

Per la seva banda, la diputada de la CUP, Natàlia Sànchez, ha assenyalat que “si volem tenir una agenda de ruptura real, no podem només trencar amb l'estat espanyol, sinó que és imprescindible trencar amb les elits econòmiques que sustenten el règim del 78”. Sànchez ha considerat que “és imprescindible que l'agenda de ruptura modifiqui el sistema de gestió que governa els serveis bàsics del país”.

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Rosalia, Barcelona, 12/06/2018 - 16:48

Quatre (literalment) gats i ja no saben que dir.... els hauria de caure la cara de vergonya per tenir fugada a Suissa una de les que mes cridava i ara ni piu... tota aquella valentia de paraules era fum, com aquest parell que per sortir a la foto han de dir bajanades repetitives... Molt soroll pero en el fons tot fantasmades!

#6 a ver si me aclaro, Barcelona , 12/06/2018 - 16:04

Por cierto, ¿ya se ha sacado la titulación el bocachanclas Riera ?

#5 Aclaración, Blanes, 12/06/2018 - 10:11

Lo bueno y deseable sería que la CUP se alejara de Cataluña.

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 11/06/2018 - 20:44

¿Seguro que esta gente no son submarinos del CNI? Porque hacen una labor impagable a favor de la unión. A la gente sensata se le deben ponen los pelos como escarpias solo de pensar en montarse en un barco agujereado, para ir a Ítaca pilotado por esta banda.

#3 Opinador, Barcelona, 11/06/2018 - 20:29

Antes o después de ingresarle otros 40.000 euros a la pija Gabriel?