Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2018. 09:19h.

La CUP se suma a una protesta contra el TSJC

Els Mossos desallotgen el diputat Carles Riera

Membres dels CDR s'han concentrat davangt del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i han hagut de ser desallotjats pels Mossos d'Esquadra. Una de les persones que ha participat en la protesta ha estat el diputat de la CUP, Carles Riera, a qui els agents també han hagut de retirar.

La concentració tenia com a objectiu demanar que es retiri la petició de presó als encausats que s'hi van encadenar mesos enrere. "Fa més de 7 mesos que els #CDRenXarxa vam fer una acció NO violenta al #TSJC per denunciar la repressió rebuda. La fiscalia demana presó per a 11 de les 14 companyes que van ser detingudes, per això avui tornem a fer-ho!", han explicat els membres dels CDR.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2018 - 22:46

I un dels generalets de la policia de Pujol anant a presentarli el seus respectes i demarli perdo al magufo de la CUP per l´incoveniencia de posar fi a la performance publiciatria del Roures.

#18 Albert, BCN, 27/09/2018 - 22:18

Como les gusta jugarse el cuello a estos de la CUP
- Viviendo al limite
- Mirando la muerte a la cara
- Haciendo sus revoluciones
- Suicidandose en plan martir
- Montando sus guerras civiles.

Si el Che Guevara levantara la cabeza y viera a estos revolucionarios empanaos hacer lo que hacen, no se que pensaria...

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/09/2018 - 20:22

Qué malotes estos de la CUP...

#15 joan, manresa, 27/09/2018 - 17:10

El Casal,obrint la seva tertúlia des de ...,millor ya ni nombrar-la..---El Sr. Riera logra per fí sortir a la fotu.....Ell ya axacaba el cap..,ya,fins que lan vist i apa ya el tenim acompanyat dels Mossos...,minuts de gloria esperada.Quin paperot...i compte nomes veure la fotu de las escales ya ni ya per fotres a corre.Ni un miracle salva axó.

#14 pepe, andorra, 27/09/2018 - 16:55

pues yo al adri lo quiero seguir viendo en el talego, al menos hasta q salga el juicio, al menos asi se lavara, comera y dormira a sus horas....Y asi de paso q estudie y trabaje en algo de provecho, q un par de años de provisional dan para mucho en el talego.