Publicitat
Política · 11 de Març de 2021. 20:18h.

La CUP s’empassa Laura Borràs

Carles Riera al matí: L'indpendentisme no es pot permetre ni una ombra de sospita”

La CUP s’empassa Laura Borràs

La CUP s’ha empassat finalment el nom de Laura Borràs com a propera presidenta del Parlament malgrat que aquest mateix matí el seu portaveu, Carles Riera, mostrava la seva oposició frontal a la dirigent de JxCat, que està investigada per quatre delictes: prevaricació, frau a l'administració, malversació i falsedat.

“Ens preocupa que plani el nom de Laura Borràs”, ha dit Riera. “Sabem que el cas de Laura Borràs forma part de la causa general contra l’independentisme”, ha indicat, malgrat afegir tot seguit “pero l’independentisme no es pot permetre tampoc a la presidència del Parlament ni una ombra de sospita”.

Riera ha defensat que “cal posar els interessos de país per damunt dels interessos personals i de partit”. “La natura de la causa es política però també som conscients que l’origen és una presumpta mala praxi”.

També ERC ha acceptat Borràs malgrat que el seu president, Oriol Junqueras, va assegurar el passat 2 de febrer que “si Borràs milités a ERC hauria d'haver renunciat a ser candidata”. "Sempre que ERC s'ha trobat amb una situació d'aquest tipus, ha demanat a aquest militant que renunciés a ser candidat", va indicar, a més de reivindicar “90 anys d'història impol·luta, sense cap cas de corrupció".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Carme, Barcelona, 13/03/2021 - 12:44

Senyors de la CUP facin-s'ho mirar, vostès son els que es fan dir (anticapitalistes) i accepten partits de dreta, quina poca credibilitat que tenen.

#13 Flanagan, Tabarnia City, 12/03/2021 - 11:29

Pero quien se va a creer a estos mindundis después de aquel empate a 1515-1515.

#12 Marcial, Santa Coloma, 12/03/2021 - 10:04

En el movimiento secesionista catalán destacan las descomunales tragaderas de sus componentes. Hoy le ha tocado a uno de las cup, mañana será otro de jxcat o de erc, o cualquier japonesita que caldee a antonio baños. Escatología catalana.

#11 electra, Barcelona, 12/03/2021 - 09:57

Aquests ja han cambiat de xip, van a la pela i tant els hi fot si la borras està imputada o no. Són corruptes igual que ells.

#10 Benet S., Barcelona, 12/03/2021 - 08:40

Tota aquesta trepa de farsants només volen viure amb l'esquena dreta posant mà a la acaixa de l'erari public i col.locar amics i familiars amb salaris d'escandol i prebendes indignes. Si per aconseguir-ho han de pactar amb el diable no tenen problema i mes aquests parasits que al mati llueixen samarretes "no tenim por" i al vespre fugen a Suissa