Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2017. 13:05h.

La CUP s'enfada amb un diputat del Junts pel Sí

Oriol Amat els hi retreu "la urticària al sector privat" i Benet Salellas li demana que "deixi de caricaturitzar-nos"

La CUP s'enfada amb un diputat del Junts pel Sí

Oriol Amat i Benet Salellas

El diputat de la CUP, Benet Salellas, ha tingut una enganxada amb el diputat de Junts pel Sí, Oriol Amat, durant el debat sobre el Compte general de la Generalitat de 2013, que s'ha aprovat per 94 vots a favor (JxSí Cs i CSQP) 9 en contra (PPC) i 25 abstencions (PSC i CUP).

Amat ha retret a la CUP "la urticària que tenen al sector privat" i ha posat l'exemple de Dinamarca, que "té molta col·laboració público-privada". "Els països que valen la pena són països on hi ha molta col·laboració público-privada", ha afegit.

El diputat de JxSí ha insistit que "no sé per què tenen aquesta mania al sector privat perquè si hi ha sector públic, és perquè hi ha sector provat". "Del sector privat surten els impostos que serveixen perquè hi hagi sector públic. Sense sector privat no hi ha sector públic", ha reblat als diputats de la CUP, que han fet gestos de disconformitat des dels seus escons.

Salellas, que ha demanat la paraula per al·lusions, ha replicat a Oriol Amat que "compro el model de Dinamarca, compro el model d'escola exclusivament pública de Dinamarca i deixi de caricaturitzar-nos". "Nosaltres -ha dit- no tenim problemes amb el sector privat, tenim problemes amb el sector privat que es dedica a saquejar el sector públic i a enriquir-se amb el sector públic".

També li ha retret que "si quan parla de l'esquerra es refereix a nosaltres no digui que no ens interessa la gestió pública". "Li demanem que ho retiri perquè la nostra gent als ajuntaments treballa per donar a cada euro el màxim de resultat per servir els interessos públics", ha conclòs.

Finalment, Amat ha replicat al diputat de la formació anticapitalista que "m'agradaria molt conèixer les pràctiques d'eficiència d'aquests ajuntaments i si és així, demanaré 30 segons per dir 'tenia raó el diputat Salellas’”. El portaveu de la CUP ha reaccionat a aquestes paraules tocant-se la galta.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pepet, Sabadell, 09/02/2017 - 18:27

En Benet Salelles està mal ubicat, com a empresari i terratinent, no l'haurien d'admetre a la CUP.

#3 Marta, Girona, 09/02/2017 - 16:19

Fa gràcia veure aquests fanàtics fent veure que són oposició...

#2 Carlos Gomez, alquilando cadires, 09/02/2017 - 14:30

Voler posar una esglesia mormona a Sodoma i Gomorra no sembla un gran encert del director d´estrategia d´aquesta UTE autoanomenada Junts Mentre Aixo s´Aguanti.

Aqui a terra santa no hi ha temps per avorrise.

#1 Agustinon, Tarragona, 09/02/2017 - 13:48

Mucho cuento con estos enfados pero lo que importa que son los presupuestos, aprobados con vuestros votos. Todo esto es una comedida para poder seguir ingresando en vuestras cuentas corrientes miles de euros cada mes.