Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2021. 08:58h.

La CUP sent “ràbia” per JxCat

Conviden el partit de Puigdemont a quedar-se fora del Govern

La CUP sent “ràbia” per JxCat

El diputat de la CUP, Xavier Pellicer, en una entrevista a RTVE, ha definit el moment actual de les negociacions per formar govern amb dues paraules: "preocupació i ràbia”. “La qüestió central és on està el país i què necessita”, ha assenyalat.

“Avui hi havia previstos 50 desnonaments només a Barcelona ciutat. Davant d’aquesta situació d’emergència social que requereix obrir aquest nou cicle d’avançar en aquesta legislatura, nosaltres vam posar les bases perquè comencés amb un acord de mínims amb ERC”, ha exposat.Pellicer ha assegurat que aquest acord “és totalment assumible per Junts i és necessari per al país, per avançar en termes de rescat social, de resolució política del conflicte”.

El diputat de la CUP ha recordat que Junts “ha deixat de liderar l’independentisme i ha d’assumir aquest nou rol, és la força que està més a la dreta de l’independentisme i ha d’acceptar que s’ha fet un gir cap a l’esquerra”. “Si la voluntat de Junts és estar fora del Govern, per nosaltres no és un problema”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 josep26, Gual permanent, 30/04/2021 - 16:32

ERC va guanyar per primera vegada dins de l'independentisme i actua com si hagués perdut. És un símptoma molt clar de covardia. Que s'ho facin mirar.

#13 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 30/04/2021 - 16:18

Que se vaya a trabajar y se le pasará

#12 Rasca, Castelldefels , 30/04/2021 - 15:46

Entre Burgueses anda el juego....Son patéticos

#10 Marcial Heredia, el circo está en crisis, 30/04/2021 - 13:16

Los payasos están en la pista y continúan peleándose. Los del kalimocho están tensos por la apatía general. Agarra el porrón, eso lo arreglo en dos minutos, grita uno dispuesto a darle un tartazo en todo el hocico a la pituca. Esa emite un suspiro y cae, causando un socavón en la tarima. Una carcajada general inunda la grada.

#9 Indargorri, Barcelona, 30/04/2021 - 12:31

Al marge de les bajanades que diuen els de la CUP per a mi lo més indignant és l´altaveu mediàtic que tenen a TV3 els representants d´un partit al que han votat menys catalans que a VOX només pel fet de que ells son llacistes. La Dinamarca del sud deien i aixó va de democràcia jajajaj volien dir la Corea d´Europa i això va de caciquisme