Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 13:36h.

La CUP sent "vergonya" per l'ovació a Messi als jutjats

Reclama que es persegueixi el frau fiscal en l'esport d'elit per donar recursos a l'esport de base

El portaveu de la CUP, David Fernàndez, ha reclamat que es lluiti contra el frau fiscal en l'esport d'elit perquè "trobaríem milers i milions de recursos per donar suport a l'esport de base que cada dia dinamitza i fa més forts els nostres barris, les nostres comarques i els nostres municipis".

Durant el debat de la moció sobre els clubs esportius, presentada per CiU, ha posat exemples com el de la Roja, la tennista Arantxa Sánchez Vicario i el jugador del Barça Leo Messi per denunciar "la insuportable desigualtat, la injustícia llarga i fonda, i el frau continuat quan  parlem d'esport base i esport d'elit en la crònica persistent d'un frau d'on sí que podrien sortir recursos per a l'esport d'elit".

El diputat ha denunciat que "hi ha un equip sencer que és defraudador fiscal i es diu la Roja, que va decidir cobrar la prima per guanyar el Mundial a Sud-Àfrica i no a l'Estat espanyol". "Hi ha una diferència del 43 al 23%", ha afegit en referència a l'establert per llei Beckham.

També ha assenyalat que "a nosaltres, com a grup, ens fa vergonya que un defraudador fiscal, futbolista, presumpta icona del país, vagi als jutjats entre aclamacions populars quan ha defraudat 4 milions d'euros". 

Finalment, Fernández ha citat el llibre 'Estado fiscal y democracia' per explicar que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, "va amenaçar amb aturar la Lliga si seguien les investigacions fiscals als esportistes d'elit".

"En el mateix llibre s'informa com Arantxa Sánchez Vicario, la tenista andorrana no pas catalana -fiscalment andorrana-, va estar sis anys per haver de pagar quatre milions per frau fiscal", conclou.

David Fernández
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Cocopera, Mi casa, 11/10/2013 - 08:53

el Far$a es una SECTA, y lo sabe todo el mundo !!!.

#13 pepe, andorra, 10/10/2013 - 19:51

y despues de lo q paso en los paises comunistas no os da verguenza ir de ese rollito? Si ganaras tres millones de Euros con tu trabajo y tuvieras q pagar la mitad al fisco para q se lo gasten en jamones cuatro sindicalistas ya se vería si pensarías lo mismo, claro q la demagogia comunista es así.

#12 Josepm, Manresa, 10/10/2013 - 18:40

Es podrà esta o no d'acord amb el Fernández, però ja en porta unes quantes de molt ben dites:

#11 vramoneda, Sentmenat, 10/10/2013 - 16:20

Brussel·les investiga ajuts de l?Estat al Reial Madrid
La Comissió Europea també investiga l?Elx, l?Hèrcules i el València CF per possibles avals de les administracions espanyoles.

#10 LLUC, 2014, 10/10/2013 - 16:18

Però suposo que trobarà bé que els okupes de Can Vies o d´altres zones (normalment fills de papàs sociates o convergents famosos) no paguin impostos i la gent els vegi amb bons ulls. Incongruències de la CUP. Messi que faci el que vulgui i jo si el vull aplaudir no preciso el permís del Fernández.

#10.1 Josepm, Manresa, 10/10/2013 - 18:38

Llus !!