Publicitat
Política · 27 de Gener de 2022. 14:25h.

La CUP tracta Albiol de "populista corrupte de dretes"

Sabater posa en el mateix sac a PSC i PPC

La CUP tracta Albiol de "populista corrupte de dretes"

La diputada de la CUP Dolors Sabater ha qualificat, aquest dijous durant la seva intervenció al ple del Parlament, a l'exalcalde de Badalona Xavier García Albiol com un "populista corrupte de dretes".

Després que el PSC hagi presentat una moció sobre la situació de les persones sense llar, Sabater ha afirmat que "les declaracions que va fer el seu alcalde del PSC -en referència a Rubén Guijarro, actual alcalde de Badalona, sobre els desallotjats a la nau del Gorg- en res, en res es diferencien de les declaracions que fa el populista corrupte de dretes exalcalde de Badalona".

La diputada de la CUP ha manifestat que els socialistes tenen "el trist honor de compartir amb el Partit Popular i amb el partit del senyor Valls de ser l'únic partit que, en l'anàlisi que fa de les seves propostes electorals, té la qualificació de propostes explícitament contràries als drets de les persones sense llar".

Sabater ha assegurat que la moció presentada pel PSC és un "exercici d'hipocresia política". "És arreu del territori que hi ha molts alcaldes i alcaldesses que a dia d'avui segueixen privant el dret d'empadronament de les persones que no tenen domicili fix" i "vostès s'han negat a acceptar l'esmena que incorporava en aquesta moció el punt de l'empadronament", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 28/01/2022 - 12:23

Albiol es un ejemplo de como alguien que ha gestionado para la gente adecuadamente,pierde crédito cuando decide cruzar la línea roja,por el motivo que sea

Nótese la hipocresía de esa crítica viniendo desde el propio Parlament; la meca de los corruptos que, por el contrario, no saben gestionar adecuadamente.

#10 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 27/01/2022 - 18:26

A ver... técnicamente tampoco ha dicho ninguna mentira. Otra cosa es si está para dar lecciones o no... pero mentira, mentira, no es...

#9 Capit@n España, 84.000 y vamos para bingo, 27/01/2022 - 17:53

Sr Rius, me encantan las fotografías que elige para ilustrar sus artículos. jajajaja. Algunas dan bastante yuyu.

#8 Sergi , Bcn, 27/01/2022 - 17:52

Jubilate ya..

#7 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 27/01/2022 - 17:42

La zapatera de Badalona con sus conjuros y su mal de ojo... vamos, que a esa foto solo le falta la escoba apoyada en el atril...