Política · 30 de Setembre de 2022. 16:48h.

La CUP tracta de "màfia" Endesa

Volen que la companyia sigui "declarada non grata en aquest país"

La CUP tracta de "màfia" Endesa

La diputada de la CUP, Maria Dolors Sabater, ha defensat al Parlament "propostes de resolució que insten accions com l’obligació d’instaurar el comptador social, fer efectiva l’energètica pública, però no només per a edificis institucionals, sinó per a tota la població".

En aquest sentir ha proposat "deixar d’engreixar els beneficis d'una organització criminal com Endesa. Proposem que cap institució pública catalana hi destini recursos i que Endesa sigui declarada non grata a aquest país. Tallem d'una vegada amb aquesta màfia".

Sabater ha reocnegut que "són alternatives radicals, perquè hem d’anar a l’arrel, perquè amb la magnitud del que tenim al davant no ens hi valen ni pedaços, no ens hi valen maquillatges, no ens hi valen caritats, no ens hi valen almoines".

"Són mesures radicals, com per exemple per evitar els talls de llum, que afectaran tants llocs del territori; o per evitar que les persones hagin d’escollir entre omplir la nevera o pagar la factura energètica o passar fred", ha dit.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#26 pepe, Andorra, 03/10/2022 - 13:51

Entre mafias anda el juego, ahora alguien hará una donación jugosa a la fundación del partido ese y a buscar otra victima. La próxima será Telefónica o la del monopolio ese del gas, q menos mal q están prohibidos los monopolios por la constitución, q si no.....

#25 Coque, El Centro de Tabarnia, 02/10/2022 - 23:11

Donde sea declarada non grata que corte el suministro y adios

#24 Sergi Sergio, Barcelona, 02/10/2022 - 12:50

Normal, para la CUP es mejor empalmar la luz del vecino y que la paguen los demas, ellos lo quieren todo gratis y que el resto se lo paguemos, ellos estan mas con la mafia de los okupas.

#23 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 02/10/2022 - 01:33

Luz gratis, casa gratis y comida gratis, paga Bill Gatos y Pujolone.

#22 bejota, BCN, 01/10/2022 - 13:39

SABATER, RAHOLA , PONSATI , DE GISPERT ,FORCADELL,ETC. NO COMMENTS!