Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2013. 17:14h.

La CUP troba "absurd" el debat sobre si Catalunya sortirà de la UE

Arrufat adverteix que si la pregunta de la consulta no parla d'independència "la mobilització sobiranista s'hi oposarà"

La CUP troba "absurd" el debat sobre si Catalunya sortirà de la UE

Arrufat durant la roda de premsa

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha assegurat aquest dimarts que el debat sobre si Catalunya quedarà o no fora de la UE en cas d'independència és "absurd".

Arrufat, en roda de premsa al Parlament, ha comentat que "és un debat absurd, no perquè no tingui rellevància sinó perquè qui hi està participant el que fa és emetre opinions polítiques".

"Són posicionaments que se sumen als múltiples que ja hi ha i alimenten el debat però no són posicions fermes i jurídiques", ha insistit el diputat, preguntat sobre la resposta de Durao Barroso a Ramon Tremosa.

D'altra banda, sobre l'acord per la data i la pregunta de la consulta ha assegurat que CiU i ERC s'estan fent "un gran embolic". A més, ha alertat que "si el Govern no fa una pregunta que de forma inequívoca parli d'independència, el problema no el tindrà amb nosaltres el tindrà amb la gent que es preguntarà què s'està fent amb el procés".

És per això que considera que "la mobilització sobiranista s'hi oposarà i nosaltres estarem en la línia de la mobilització. No ens hi oposarem sols".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 calimero, barcelona, 04/12/2013 - 14:07

más absurdo que ese jersey no creo que haya nada...

#12 dani, sant andreu barca, 03/12/2013 - 21:34

i UE vol cobrar...Espanya sense Catalunya no cobra la Ue...llavors negociacions bilaterals d'actius i deutes entre Espanya i Catalunya per imposició Ue a Espanya...quart...bons veïns i a viure que son dos dies...

#11 BEJOTA, BCN, 03/12/2013 - 21:33

'Bufetada' de Barroso a Tremosa

El president de la CE respon a l'eurodiputat de CiU que Catalunya quedaria "fora " de la UE


#10 dani, sant andreu de la barca CATALUNYA, 03/12/2013 - 21:32

no us preocupeu per la UE...primer...existeix vida fora de la UE...segon...això no passarà...perquè?...Catalunya és el tercer motor econòmic de la UE i porta entrada Àsia de mercaderies proper corredor...tercer...si Catalunya no es reconeix, Espanya tindrà que pagar el seu 130 % pib deute i UE vol .

#10.1 BCN-MAD, BCN, 03/12/2013 - 22:53

...Dani hijo donde has estudiado?...Dile a los de la SEAT que tienen vida fuera de la UE.... o sea que Madrid es el segundo motor de Europa?..que bien, en España tenemos dos de los tres primeros motores de la UE....anda que no se iban a poner contentos en el Europort de Marsella o aquí en Valencia.

#9 zampador, Valladolid, 03/12/2013 - 21:14

Claro que es absurdo, porque se sabe, Cataluña se quedaría fuera.
Pero vamos, que lo que te preocupa en realidad es ocultarlo.
Esto también se sabe.