Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2018. 21:58h.

La CUP troba “racista” desallotjar els manters de Rodalies

“No hem d'aconseguir que marxi ningú del transport públic”

La CUP troba “racista” desallotjar els manters de Rodalies

Vestíbul de l'estació de Rodalies de Plaça Catalunya

La CUP ha afirmat que demanar el desallotjament dels manters de l'estació de Rodalies de Plaça Catalunya és una actitud “racista” i “classista”. Així ho ha manifestat el partit antisistema al seu compte de twitter, després que Rodalies hagi denunciat a la mateixa xarxa social que “un dia qualsevol es poden veure més de 100 llocs de venda il·legal al vestíbul”.

Rodalies de Catalunya ha exposat la problemàtica en un seguit de piulades i ha advertit que la presència de venedors ambulants il·legals al vestíbul generaria “greus problemes” per evacuar l'estació “amb seguretat a causa de l'ocupació”. La CUP, però, ha considerat aquestes piulades “racistes i classistes”.

“No hem d'aconseguir que marxi ningú del transport públic. Ni vulnerar els drets humans. Hi han altres problemes al transport públic, com per exemple el seu encariment o la qualitat del servei”, ha assegurat la formació anticapitalista.

Altres usuaris de twttier també han criticat Rodalies per les seves queixes sobre els manters: “sóc usuari de rodalies i a mi aquesta gent no em molesta. Em molesta que com a societat no siguem capaços de donar resposta, que tinguem una llei d'estrangeria que no permet que tinguin papers i puguin optar a una feina digna”, diu @CarlesSpa.

“Rodalies, la vostra funció és fer una bona tasca de comunicació sobre els incidents que hi hagi en horaris i trens, no donar opinió o aconsellar ciutadans del que hem de fer o no sobre les nostres decisions de consum”, afirma @xavi_cs.

L'úsuari @garbuixgrafic demana a Rodalies que “feu anar bé els trens i deixeu de fer de Salvini”. “Quina vergonya de piulada! Volem un servei que funcioni amb puntualitat i preus al servei de les classes populars, no discursos racistes!”, assegura el compte de @Sarasilvestre.

40280-cup.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 pepe, andorra, 29/10/2018 - 15:57

pues Andorra debe ser un pais muy raro, pq en cuanto ven a uno de estos lo echan a patadas del pais, no tienen una ley estupida q lo impide, la policia lo acompaña a la frontera y espabilate y si lo vuelven a pillar, le hacen ficha, lo meten en el talego dos años....Si eso pasa, es pq alguien, quiere q pase

#7 pepe, andorra, 29/10/2018 - 15:55

como q si no dicen eso, se quedan sin el aguinaldo de navidad de los fabricantes y distribuidores de lo q venden los invasores africanos, q seguro q algun idiota dijo lo mismo en la antigua Roma cuando dejaron entrar a los barbaros por el limes del danubio. Y eso q no tenian a soros. Los terratenientes q contratan a esta gente por 2€ la hora q son?

#6 Benet, Sabadell, 27/10/2018 - 11:42

Els manters, els drogadictes,els ocupes, els delinquents...tot aquest mon protegit per la nefasta dona que es va Colar a l'ajuntament s'acabaria ràpid amb una bona distribució de xarop de bastó i mà dura sense cap mena de mirament ni de consideració, i això només s'assolirà amb persones que estiguin al front per millorar la ciutat, no per saq

#6.1 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 28/10/2018 - 08:20

Colau quizás sea la primera en caer, pero cuando haga balance, de lo buenisimo vivido, de lo muy bueno vivido, de lo bueno vivido, de lo medio bueno vivido, de lo algo bueno vivido y de lo algo malo vivido, de lo medio malo vivido, de lo malo vivido y de lo muy malo vivido, dirá que todo es culpa de Vox, de el PP, de C's y del independentismo,

#6.2 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 28/10/2018 - 08:22

salvo que alguna de las formaciones citadas le haga una buena oferta laboral (que por otra parte sería un suicidio acogerla entre sus filas) o bien sea acogida por independenstistas. No he nombrado al PSC-PSOE, por el asunto "Collboni". Vaya que rompió con él. Si algún día no sale no es culpa de los poderes fácticos. Si algún día que no se lo

#6.3 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 28/10/2018 - 08:23

no obtuviera empleo, que sepa que todo es oferta y demanda. Todas las promesas baladíes, con las que obtuvo gabelas electorales y de otro tipo quizás, pasan factura. Quizás no estuvimos allí pero existe la hemeroteca. Y los que no saben leer pero huelen, saben que Barcelona huele a orines. Y los que no saben leer, pero ven, verán mierda de perro

#6.4 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 28/10/2018 - 08:25

a tuti pleni. Y los que no saben leer pero ven, verán incivismo por parte de ciclistas y motoristas. Y los que no saben leer, verán que hay ruido a todas horas. Y los que no saben leer pero observan, como se degrada la ciudad entre manteros, lateros, indigentes, etc... que mucho prometer pero una vez que llegó intereses prioritarios debió atender.

#5 Pere, Girona, Spain, 27/10/2018 - 10:05

Si, si, pero als xalets i apartaments dels nostres papis pel cap de setmana que no els molesti ningú.

Que s'han cregut

#4 Veciana, Barcelona, 27/10/2018 - 00:20

Los progres son un problema pero de verdad.Menos mal que mucha gente ya está dándose cuenta de ello.

#4.1 La Victima, Lloret, 27/10/2018 - 08:53

Totalmente de acuerdo. Desde que impera la moda piji-progre la decadencia en general se ha multiplicado x100